Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 28 Ağustos 2014

Yazık oldu Kartal'a!

Beşiktaş İstanbul'daki ilk maç gibi Emirates'te de oyuna başabaş başladı. Orta sahada iki takım da topa sahip olmaya çalıştı. Sahada form tutmuş bir Beşiktaş vardı Arsenal'i çok zorladı. Hata tura daha yakın olan taraf Beşiktaş'tı..
Her iki karşılaşmada da hemen hemen aynı dakikalarda 10 kişi kalan Arsenal karşısında golü ne pahasına olursa olsun bulmalıdık..
Ama maalesef olmadı. Beşiktaş bence UEFA Avrupa Ligi'nde bu form grafiğiyle ve tecrübesiyle başarılı olcaktır.
Yeter ki UEFA Avrupa Ligi'ni küçümsemesinler ve iyi konsantre olsunlar..

BAL GİBİ PENALTIYDI
Feyenoord ve Arsenal maçlarında rakibine üstün oyun oynayan ancak Şampiyonlar Ligi'nin kapısından giremeyen Beşiktaş'a yazık oldu. Portekiz hakem resmen vermediği iki net penaltıyla emeğimizi çaldı. Pektemek'in ilk pozisyonu net penaltıydı.
İkinci yarıda Motta'ya yapılan faul de penaltıydı. Ki Arsenal'li futbolu maçtan sonra itiraz etti ve 'evet Motta'ya müdahalem oldu' dedi. Şampiyonlar Ligi'ni hakedecek bir futbol oynadı.
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde olmalıydı. Bu kadar olumsuzluklara rağmen oynadığı 2 eleme maçlarında da üstün olan Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde taraftarıyla renk katacaktı..
Şimdi Beşiktaş hemen lige konsantre olmalı. Erken form tutan Beşiktaş bunun dezavantajını yaşamamak için temposunu iyi ayarlamalı ve bütün sezona yaymalı..
Hem ligde hem Avrupa Ligi'nde mücadelesini sonuna kadar
sürmeli..

MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU
Maçta öne çıkan bir futbolcu yoktu. Herkes çok iyi mücadele etti. Ama Motta'yı bir adım önde görüyorum

MAÇIN EN KÖTÜ OYUNCUSU
Beşiktaş'ın ileri uçta çok şey beklediği Demba ba hayal kırıklığıydı. Pozizyona bile giremedi.