Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 26 Mart 2015

Zamana ihtiyacım var!

Bir ilişki de duyulduğunda hemen yelken toplanmalı, demir alınmalıdır limandan.zira zaman kadar istemedigimiz halde bize verilen bir şey yoktur şu hayatta, ölene kadar zaman verir hayat insana.
Peki bu mistik söylemin deşifre edilmiş hali nedir?
Aslında alternatifleri değerlendiriyordur. Çok üzerine varmayın üç vakte kendi gibi aklı karışık bir birey tarafından terk edilince bir gece ağlayarak arayacaktır sizi "n'apıyorsun, görüşelim mi bir ara" diyecektir.
Onun kırılmış hassas kalbini onarıp, sarsılan egosunu tatmin etmeniz için kollarınıza atılacaktır. Gelmeyin bu oyuna, çünkü yeni bir alternatif belirir belirmez yeniden kafası karışacak sizi de allak bullak edecektir. Özetle, sizin ilginize böyle yanıt veren birinden ümidi kesin, yalnız ama huzurlu hayatınıza devam edin. Hayatı, her şeyi zorlaştırıp, neyi istediğini bilmeyen birinden hayır gelmez..
Ayrıca nedir bu çok bilinmeyenli denklem tadında hayatlar vs.. soru basit "beni hayatında istiyor musun, istemiyor musun?"
Tamam ilişkilere saygımız sonsuz ama sizle bir şeyler yaşamak adına sizi maymun eden biri o ilişki başlayınca size neler eder bir durun düşünün. Kendinden emin olan, ne istediğini bilen ve onların da arkasında duran insanlar dururken nedir bu her daim ergen bunalımındaki kişilere katlanma. Adam ya da kadın kendine güvenip bir şeyler yaşamayı göze alamıyor ama sizi de hayatından çıkartmak istemiyor.
Boşverin o size sellektör yapacaktır ilerleyen vakitlerde.
Siz sola çekin gitmesini bekleyin.
Stepne gibi durmayın onun hayatında.

YAVAŞLA

Temel otobanda köklemiş gazı, gidiyor...
Bakmış bir tabela: "YAVAŞLA 80 km."
Hızını o an 80'e indirmiş Temel.
Az sonra bir tabela daha: "YAVAŞLA 60 km." Temel 60'a inmiş.
Merakla giderken yeniden bir tabela: "YAVAŞLA 40."
- "Yolda çalışma var galiba!" deyip 40'a düşürmüş hızını.
Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞ-
LA 15 km."
Talimata uyarak 15 km.'ye düşmüş Temel.
Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor.
Ama meraktan da çatlayacak.
Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela görmüş: "YAVAŞLA'YA HOŞ GELDİNİZ, NÜFUS: 2500"