Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 25 Ocak 2015

Bir erkek susuyorsa

l Alıp maça götürmektir.
Çok derin düşünmeye gerek yok..
Önündeki bilgisayar, konsol ne varsa kaldırın.
Korku ve öfkesine engel oluyordur çoğu zaman. Belli bir zaman sonra dili çözüldüğünde daha sağlıklı iletişim kurulacaktır.
Diyabet olabilir, kontrole götürülmesi iyi olacaktır.
Karnı tok, kumanda elindedir; daha ne isteyebilir ki.
Uzun bir süredir hiç susmadan konuşup konuşmadığınızı kontrol edin, eğer uzunca bir süredir siz konuşuyorsanız derhal susun.
Söz konusu erkek kavga kaynaklı sustuysa normaldir, erkekler genelde kavgayı uzatmamak adına susup olayı örtbas etmeyi severler.
Söz konusu susmuş erkeği odada öyle sessizce son derece masum bir halde bulduysanız konuşturmanıza filan gerek yok, adam 2 dakika huzur bulmuş işte altından manalar çıkarmaya gerek yok. Gidip gönül rahatlığı ile sırnaşabilirsiniz.
Eğer telefonda konuşurkan artık susmuş bir adam varsa son 3 saattir yaptığınız konuşma yüzünden adamcağızın beyni radyasyondan yanmış ve konuşacak konu kalmamış olduğundan olabilir. Ne mutlu ki size; tüm bunlara rağmen telefonu kapatmayı ilk teklif eden kişi olmayacak kadar centilmen bir erkekle konuşuyorsunuz, lütfen siz de daha fazla abartmayıp derhal o telefonu kapatın ve ilerideki 3-4 saat içerisinde adamı rahat bırakın.
Siz ne anlatırsanız anlatın tepki göstermeyen susan bir adam varsa ilişkinizi yeniden gözden geçirin.
En iğrencini sona sakladım; o'na su verin.

Avcı
İki avcı sohbet ediyormuş.Birisi:" sana bir av hikayemi anlatayım" deyip başlamış:
"Ben bir kurşunla tilkinin hem kulağıdan hemde arka bacağından vurdum" der demez diğeri atlamış ve :
"Ne büyük yalan bir kurşunla bu dediğin olurmu ? " deyip gülerken diğeri :
"Niye olmasın?Ben nişan alıp ateş ederken tilki ayağıyla kulağını kaşıyordu ." demiş.

Papağan
12 Eylül İhtilali yıllarında, bir adamın papağanı varmış. Adam ne sağcı ne solcu ne kominist ne de faşistmiş. Bir gün adam papağana, "bak papağan ben bugün solcuları eve çağıracağım onlar gelince yaşasın solcular yaşasın solcular diye bağıracaksın" demiş. Bizim papağan solcular gelince başlamış "YAŞASIN SAĞCILAR" diye bağırmaya.
Bunu duyan solcular adamı bir güzel dövmüşler.
Adam bakmış papağan sağcılar diye bağırınca ertesi gün sağcıları çağırmaya karar vermiş. Sağcılar gelmiş bizim papağan başlamış yaşasın solcular yaşasın solcular. Tabi bunu duyan sağcılar adamı bir güzel dövmüşler. Buna sinirlenen adam papağanın tüylerini koparıp kümese atmış. Tavukların hepsi kahkahalar atıyor. Sonra bizim papağan demiş, "Ne gülüyorsunuz fahişeler ben sizin gibi fuhuştan değil siyasetten girdim içeri"