Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 31 Temmuz 2016

Hoşlanılan kıza karışık kuruyemiş testi

Eğer hoşlandığınız kızı hızlandırılmış bir programla tanımak istiyorsanız Ekşi Sözlük yazarı 'kullanıcı girişi'nin az malzemeyle çok etkili bir tarifi var.
Ne vakit bir kızdan hoşlansam bu teste başvururum. Şu ana kadar yanıldığım hiç olmadı.

MALZEMELER:
* 1 kase karışık kuruyemiş,
* 1 kase çöp kasesi,
* 1 tane hoşlanılan kız.

HAZIRLANIŞI:
Malzemeler aynı anda bir arada olsun

YAPILIŞI:
Malzemeleri bir araya getirdikten sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyoruz. İşte ne bileyim, "Olimpos çok bozdu yeaa" diyebiliriz, "Cihangir bitti artık Burçin" diyebiliriz.
Hoşlanılan kızla ne konuşuluyorsa onlar, bildiğiniz şeyler. Bir takım hebele hübele muhabbetten sonra planı uygulayabiliriz.
Kızcağız siz yanınızda olduğunuz için Antep fıstığına ve bademe yüklenemiyor haliyle. Elini atıyor kaseye, artık ne gelirse işte.
Gözümüzü kasenin içine dikiyoruz.
Adeta fotoğrafını çekiyoruz. Neydi o, bir tuş var hani, basıyorsun ekran görüntüsünü kopyalıyor. Ondan işte.
Diyelim saat 3 yönünde 2 adet Antep fıstığı 4 cm aşağısında badem, sol kenarında 3 adet kaju var. Bu görüntüyü hafızaya atıp ben bir tuvalete gideyim diyoruz.
Evet. Tuvaletten geldiğimizde derhal ilk işimizi biliyoruz zaten. Görüntüyü kasenin içine tekrar CTRL V (YAPIŞTIR) yapıyoruz. İşte ak koyun kara koyun ortaya çıkıyor burada. Kajudan, bademden eser kalmadıysa. Leblebiler karaya vuran hamsi sürüsü gibi yüzeye çıktıysa bu iş bitmiştir. Evet maalesef hoşlandığınız kız bir adet sinsi. Maalesef. İnanın ben de çok üzgünüm fakat durum bu. Derhal kız kapı dışarı edin. Bu yaptığının çok yanlış olduğunu ona izah edin. Ondan size hayır gelmez artık. Demin de dediğim gibi.
Şimdiye kadar hiç yanılmadım.
Süper bir test bu. % 100 çalışıyor.
10 yıldır bu testi uyguluyorum. Kafam rahat valla. Oooh mis doğru insanı bulana kadar sürdüreceğim elbette.

TREN GARINDA ÇALIŞAN KEDİ


Felix, İngiltere'nin Batı Yorkshire adlı küçük bir semtinde yer alan Huddersfield tren istasyonunda 2011 yılından beri çalışıyor. Çalışmaya başladığında henüz 2.5 aylıktı.
Felix'in burada aylak aylak gezindiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Beş yıldır burada gerçek bir işi var.
Felix burada çalışmaya başlamadan önce o kadar çok fare vardı ki; tren seferleri doğru düzgün yapılamıyordu.
Felix'in bu başarılarından dolayı tüm halk da onu seviyor, yolcular ona bol bol hediye alıyor.
Bu güzel emeklerinden dolayı ona memurluk da verildi. Yaka kartında 'Uzman haşere avcısı' yazıyor ve güzel bir üniforması da var.
Eğer olur da yolunuz bir gün İngiltere'ye düşer de Huddersfield Tren Garı'nı kullanırsanız, Felix'e 'merhaba' deyip bir hediye vermeyi ihmal etmeyin.
Kaynak: Felix the Cat Huddersfield Station (Facebook) / tr.Newsner.com

AlkışlıYorum
Çok büyük bir maddi sıkıntımız yok aslında. Ama geçen gün kızımız yoktan anlasın, gördüğü her şeyi istemesin diye "Paramızı idareli harcamalıyız. Bugünlerde ödemelerimiz arttı." gibi bir şeyler söyledim. Dün akşam babasına gidip karne parası olarak verilen 20 lirayı uzatmış ve "Annem söyledi, sıkıntımız varmış. Yarın Sevgililer Günü. Şu kadarcık bir şey olmaz ama hiç olmazsa bir gül al anneme" demiş.