İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 5 Mart 2015

Bu skor Fener'e yeter

Dün geceki maç zamanlama açısından Fenerbahçe için oldukça kritik bir döneme denk geldi. Ligde son 4 maçta beklenmedik şekilde 7 puan kaybedip lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen Sarı-Lacivertliler hafta sonunda da Saracoğlu'nda ezeli rakipleri Galatasaray'ı ağırlayacaklar.
Dolayısıyla akıllar bir taraftan hafta sonunda olurken diğer taraftan da dün gece bir kazaya kurban gitmemek için iyi bir sonuçla sahadan ayrılmak zorundaydılar.
Ligin iyi takımlarından Mersin'e karşı deplasmanda alınan 2-1'lik galibiyet Sarı-Lacivertliler'i hem kupanın kazanılması adına hem de hafta sonu için mutlu etti.
Özellikle Sow'un ve Diego'nun oyunda kaldığı süre içinde gösterdikleri performans İsmail hocayı sevindirmiştir. Ama ben Pazar günü Diego'nun yine maça yedek başlayacağını düşünüyorum.
Ama Sow bu formuyla derbiye hazır olduğunu gösterdi. Kendi hazırladığı Webo ile yaptığı 2'ye bir sonrası kaçırdığı bir gol varki atsa sezonun en güzel gollerinden biri olurdu. Diego da attığı goldeki müthiş vuruş tekniği ile bizlere kalitesini bir kez daha gösterdi. 2-0'dan sonra Fenerbahçe tamamen maçı bitirmeye yönelik oynadı. Rakibe çok pozisyon vermedi. Maçın son anlarında Meireles'in kaçırdığı bir pozisyon var ki inanılacak gibi değil. O golü atsa Fenerbahçe için ikinci maç sadece formaliteden ibaret olurdu.
Kaleci Volkan'ın dört maçlık cezasının ardından hazır olduğunu söyleyebilirim.
Pazar günü kaledeki yerini alacaktır.
Son olarak bu sonuçla Fenerbahçe'nin büyük ölçüde yarı finali garantilediğini söylemek yanlış olmaz. Artık tüm camia hafta sonu oynanacak
Galatasaray maçını beklemeye başladı.

MAÇIN EN iYiSi SOW
Çok etkili oynadı. Gol attı. Diego ile uyumluydu.


MAÇIN EN KÖTÜSÜ OKTAY DELiBALTA

Kötü bir gol kaçırıp oyunun gidişini etkiledi.