Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 20 Mart 2017

Beşiktaş fırsat tepti

Beşiktaş dün Antalya önünde galip gelmiş olsaydı tam tamına 11 puan kazanacaktı.
Rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir 8 puan kaybetmişti. Aslında dünkü futbol gösterdi ki Beşiktaş halen Olympiakos'un yorgunluğunu üzerinden atamamış. İlk yarıda mücadele etti ama ikinci yarıda hele de Aboubakar'ın oyundan atılmasıyla tamamen oyundan düştü. Antalyaspor önünde çok zor durumlara düştü.
Allah'tan Fabri vardı. 82. dakikada Sakıb'ın çektiği şutu, 83'te El Kabir'in kafasını muhteşem kurtardı ki o elleriyle kötü oynayan Beşiktaş'a 1 puan kazandırdı.
Hey Aboubakar efendi! Futbol tarihinde bile görülmemiş ki sen 3 gün içersinde 2 kırmızı kart görüp oyundan atılarak hem takımına hem taraftarına ihanet ettin. Şenol Güneş'in sana olan güvenini de bitirdin. Yazıklar olsun senin gibi profesyonele.

FABRI BÜYÜK KAZANÇ
Şenol Güneş, belki iyi niyetli olabilir ama futbolda bir takımın kaderiyle kim oynarsa oynasın onu cezasız bırakırsan çalıştırdığın kulübe değil ama o oyuncuya prim verirsin. Fabri, gerçekten Beşiktaş için önemli bir kazanç. Marcelo'nun sakatlığı Beşiktaş'ta dengeleri bozdu.
Çünkü Mitrovic, Adriano'nun yerine girmesine rağmen hala o bölgenin acemisi.
Bir kez daha gördük ki Beşiktaş şampiyonluğun tam anahtarını eline alırken elinin tersiyle itti. Bu kaybedilen 2 puan inşallah Beşiktaş'a pahalıya mal olmaz. Mete Kalkavan çok sevdiğim bir hakem ama Aboubakar'a gösterdiği ikinci sarı kart ağırdı.

MAÇIN EN iYiSi FABRI
İspanyol kaleci çok başarılı kurtarışlar yaptı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ABOUBAKAR
Gördüğü kırmızı kartla takımını durdurdu.