Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 19 Nisan 2015

Paşa'ya tokat

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Büyükşehir Belediye maçında şampiyonluk yolunda hem 5 puan kaybetti hem de gol atamamıştı. Kasımpaşa maçı Beşiktaş'ın şampiyonluk hedefi için bir viraj maçıydı. Son haftalarda ilk defa bu kadar canlı, koşan, mücadele eden, yardımlaşan ve gol yollarında üretken bir Beşiktaş izledik. Mustafa Pektemek'in maçın başında attığı gol Beşiktaş'ın şansını artırdı.
Pektemek'in golünün yanı sıra Olcay'a yaptığı asist gerçekten görülmeye değerdi.
İnşallah bu gol ve asist kendisine ilerleyen haftalarda moral olur. Ve şanssızlığını da yenmiş olur.

NİHAYET DEMBA BA
Demba Ba gol yollarındaki suskunluğuna bir son verdi. Attığı gol akıl doluydu. Beşiktaş'ın yediği gole baktığında Ersan Gülüm'ün yanlış yerde yanlış zamanlaması ve kafaya çıkmaması Beşiktaş'a golü yedirdi. Olcay harika bir gol attı. Kendini affettirdi.
Ama Beşiktaş'ın şampiyonluk treni için biraz daha güçlü biraz daha mücadeleci bir Olcay bekliyorum. Motta'nın attığı gol usta işiydi. Sosa güçlü olduğu anlarda orta sahaya zenginlik katıyor. Zaten bu güzel oyununu da golle süsledi.

HERKESE GÜVEN GELDİ
Beşiktaş'ın bu farklı galibiyeti hem futbolculara bir güven getirdi hem de taraftarlara umut aşıladı. Beşiktaş bu istikrarlı oyununu devam ettirirse Fener ve Galatasaray'ın kaybettiği puanlarla kendini zirvede bulabilir. Son sözüm de Sivok'a.
Dün Kasımpaşa önünde adeta Serdar'ın Ersan'ın hatalarını tek tek kapatırken ilk goldeki asistini de alkışlamak lazım.
Bu Sivok'a Beşiktaş'ın daima ihtiyacı var. Her şeyden önce tecrübesi ve sakinliği takım arkadalarına da güven veriyor. Bilic eğer bu takımı şampiyon yapmak istiyorsa derbi maçını kazanması şart. O zamana kadar sabırla mücadele edip tüm maçlarını da kazanmaları gerikiyor. Bunun için de umut verdiler.

MAÇIN EN iYiSi SOSA
Güzel futbolunu golle süslemeyi başardı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ÖNDER ÖZEN
İlk maçındaki performansı umut vermedi