Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 25 Aralık 2014

Beşiktaş'a Demir darbe

Beşiktaş'ın gerçekten Rizespor'dan sonra Adana Demirspor'a yenilmesi de hiç şık olmadı. Kupada kazanılacak 2 maç Beşiktaş'a hem maddi, hem manevi hem de en önemlisi Konyaspor maçı için büyük moral olacaktı. Beşiktaş takımına bakıyorum kadro olarak eksik yoktu.
Eğer bir bahane aranacaksa o da santrfor mevkisi.
Eğer Beşiktaş bu kadroyla Adana Demirspor ve Rize'ye boyun eğiyorsa Bilic de futbolcular da şapkasını önüne koysun. Avrupa'ya gitmenin en kısa yolu kupadır. Bunu kazanacaksın cebine koyacaksın. Sonra da lige bakacaksın. Sarıyer'de oynanan maçta ilk 45 dakika içersinde Beşiktaş'ın hiçbir pozitif akını ve hücum gücü kım 2-0 mağlup duruma düşünce o zaman bir hareketlenme başladı. Ve gerçekten 60 ile 82 dakika arasında sahada beklediğimiz Beşiktaş vardı. Oyun kurdu, mücadele yaptı ve golü de buldu. Ama golden sonra yine o Beşiktaş gitti Adana Demirspor üstünlüğü eline aldı. Sakın Bilic ve futbolcular biz çok maç oynadık bu yüzden kaybettik havasına girmesin.
Ben de yıllarca futbol oynadım.

KANATLARA DİKKAT!
Futbolcunun en iyi idmanı maçtır. Bu mağlubiyet Konyaspor maçı öncesi Beşiktaş için iyi olmadı.
Her şeyden önce güvenini kaybetti. Konyaspor ve Galatasaray maçları Beşiktaş'ın ligdeki durumunu da belli edecek. Demek ki Demba Ba bu takım için çok önemli bir silahmış. Eğer Bilic bir an önce kanatları iyi kullanmazsa Demba Ba'nın da verimi düşecek.
Ben Adana Demirspor'u çok beğendim. PTT 1. Ligi'nde takip ettiğim ve çıplak gözle izlediğim Adana Demirspor Beşiktaş karşısında oyunu çok iyi kullandı ve bilhassa orta sahada Beşiktaş'a kök söktürdü. Beşiktaş bu mağlubiyeti bir an önce unutmak zorunda. Çünkü ligdeki liderliğin tehlikeye girmemesi için toparlanmak zorundalar. Eğer Konyaspor maçını kazanamazlarsa o zaman
işler kötüye gider benden söylemesi.

MAÇIN EN iYiSi OĞUZHAN
Adana Demirsporlu oyuncu sahanın yıldızıydı.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ CENK GÖNEN
Yediği gollerde hatalıydı güven vermedi.