Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 28 Aralık 2013

Bari ikincilik kaçmasın!

Beşiktaşlı futbolculara sesleniyorum; şampiyonluğa oynayacaksanız, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorsanız önce mücadele edeceksiniz.
Rakibinden daha iyi top kullanacaksın, şut atacaksın gol yapacaksın ve bu kadar da basit gol yemeyeceksin.

İKİ TOP YAPAMADI!
Demek ki bir Elazığspor maçını Beşiktaş suni tenefüsle kazandılar o kadar. İki kanata bakıyorum ikisi de kırık. Nasıl kanatsız kuş uçmazsa kenarlardan da top gelmezse değil Almeida 3 santraforla oynasan da gol atamazsın. Dün Gençlerbirliği önündeki Beşiktaş'ı çıplak gözle pür dikkat seyrettim. Takımın ahı gitmiş vahı kalmış. İki top bir arada yapamadılar.
Yapmayın beyler, şampiyonluğu bırakın bari ikincilik tehlikeye girmesin.

TARAFTARA YAZIK!
Beşiktaş'ta lider bir oyuncu yok. sadece 2 tane star gözüken oyuncu var.
Biri Fernandes biri Oğuzhan. Bunlar oynadığı maçlarda orta sahaya zenginlik katıyorlar, hücuma da üretkenlik getiriyorlardır. Ama Fernandes'in gereksiz sakatlanmaları ve sorumsuz davranışları, Oğuzhan'ın ise kendine bakmaması Beşiktaş'ın orta sahasını tamamen çökertmiş. Bu taraftara yazık. Takımı için bu kadar cefakarlık yapan bu seyircinin yüzü hiç gülmeyecek mi! Her maçta her türlü neticede takımlarına büyük özveri ile destekleyen ama doya doya maç seyredemeyen bu Beşiktaş taraftarına yazık. Hem çok yazık. Bilic ve futbolcur; iyi bir 2. yarı geçirin yoksa bu taraftar artık tribüne
gelmez, benden söylemesi.

Tolga'dan başkası yalan!
Koskoca Beşiktaş takımına bakıyorum Gençlerbirliği maçında sahada bir tek o direkten o direğe koşan rakiple boğuşan ve önemli pozisyonları kurtaran bir Tolga'yı alkışlamak istiyorum ve diğer tüm Beşiktaşlı futbolculara da bu oyununuzla bu mücadelenizle Beşiktaş formasını sizlere yakıştıramıyorum.
Profesyonellik öğrenmek istiyorsanız Tolga'ya bakın ve öyle yaşaın.

Ah Olcay Ah!
BİLİC Holosko'dan yararlanmak istiyorsa onu serbest adam oynatıp ve önüne atılan toplarla ancak verim alabilir.
Yoksa Holosko'yu da sahada bulamazsın.
AH Olcay ah!.
Bu kadar yeteneklisin.
Bu kadar iyi futbolcusun ama kendine bakmıyorsun.
Ve bir türlü istikrarı yakalayamayarak hem kendine hem Beşiktaş'a zarar veriyorsun.