Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 16 Aralık 2013

Özde değil sözde Beşiktaşlılar

Yeter artık!... Olmaz ki! Bu kadarına pes!... Yıllardan beri federasyonun Tahkim Kurulu ve hakemlerin Beşiktaş'a nasıl üvey evlat gibi davrandıklarını görüyorduk. Artık Kasımpaşa maçında bu doruğa çıktı. Sözle MHK Başkanı, federasyon başkanı ve atama başkanı Beşiktaşlıymış.
Bence bunlar özde Beşiktaşlı değil. Bunlar elbirliği yaparak Beşiktaş'ı yıkmak için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. Barış Şimşek'e hakem demiyorum.
Olsa olsa emek hırsızı olabilir.
Buna kim FIFA kokartı takmışsa onların hepsine yazıklar olsun.
İnanın bu hakem mahalle maçını bile idare edemez. Örnek verirsek Beşiktaş'ın bir penaltısı verilmedi. Beşiktaş'ın yediği 2. gol ofsaytti ve oyun boyunca tekme atan Sancar'a bir sarı kart göstermedi. Ama kırmızılara gelince Beşiktaş'a karşı cömert davrandı. Neden böyle çömez hakemleri Beşiktaş'ın maçlarına veriyorlar anlamadım.

2. YARIYI DAR ETTİK
Buradan ince bir detayı hatırlatmak isterim. Fenerbahçeli Caner sahanın içinde rakibine tekme atıyor. Hatta tekmeler atıyor.
Hakem gözüne siyah gözlük takıyor görmüyor. Teknik direktörü Ersun Yanal oyundan alıyor ki hakeme yardım etsin diye.
Ama bir taraftar sahaya atlıyor ve Fernandes'i kovalıyor ve dokunan 2 oyuncuyu oyundan atıyor.
Ben buradan Tahkim'e sesleniyorum.
Eğer bu oyunculara ceza verecekseniz eğer içinizde biraz futbol sevgisi varsa o zaman istifa edin. Dün Beşiktaş-
Kasımpaşa
maçında tam bir komedi vardı. Komedyen de hakem Barış Şimşek'ti. Son olarak Beşiktaşlıyım diyen tüm yetkililere şunu söylemek istiyorum.
Sizler özde değil, sözde Beşiktaşlılar'sınız.
Unutmayın ki sizlerin de suyunuz kaynadı. Yeter artık. Bu Beşiktaş camiası, başkanı, yönetimi bunun hesabını sormazlarsa kimse Beşiktaşlıyım diye ortaya çıkmasın. Kim ne derse desin bu maç tekrarlanmalıdır.
Çünkü Donk'un topu eliyle tutmasıyla kural hatası yapılmıştır.