Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 15 Haziran 2012

Başkan değil lider olmalısın

Beşiktaş'ta sular neden durulmuyor...
Bunu kimse bilmiyor...
Kongre bitti. Ama, şimdi de yönetim içerisindeki huzursuzluk bitmedi.
Başkan Fikret Orman, kendi yönetimine karşı ağırlığını koyup bir karar alamıyor. Yöneticiler arasında teknik adam konusunda fikir ayrılıkları başını aldı, gidiyor. Herkes ayrı bir telden çalıyor. Yabancı hoca ve Avrupa'dan bazı futbolcuları getirmek için görevlendirilen İbrahim Altınsay istifa etti. Altınsay' ın ardından Cem Bilge de istifasını sundu. Fikret Orman' ı yıllardan beri tanır ve çok da severim. Çok iyi bir Beşiktaşlıdır.
Çünkü, kademe kademe gelerek sıkıntılara rağmen kaybettiği başkanlyık yarışmalarından bile pes etmeyip sonra bu mevkiye geldi. Demirören'e kaybettikten sonra başkan seçilene kadar da muhalfetein ağır toplarındandı.
Yani, Beşiktaş'ın her şeyini takip ediyordu. Borcu da biliyordu.
Herkes kaçarken varım demesi Orman'ın cesaretinin göstergesi.

CESARETLİ OL BAŞKAN!
Bunları bilip de güçlü bir yönetim yapamamışsan suçlu sensin başkan.. Şu anda başkansın.
Ama, Beşiktaş'ın başarısı için, geleceği için artık iyi bir lider olman şart. Alacağın kararları korkusuz bir şekilde almalısın. Yoksa gördüğün gibi her şey arap saçına döner. Başkan, Beşiktaş'ın kötü günlerden krtulmasını istiyonrsan bir an önce kafandaki teknik adamı açıkla... Korkma artık... Ve bunun yanında Pazar günü ABD'ye tatile gidiyorsun. Beşiktaş'a bir santforla döneceksin. Haydi başkan...
Zorlukları aşacak cesareti gösterirsen bütün camia senin yanında olacaktır. Yoksa mı...