Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 14 Şubat 2012

İşte size büyük şans

Beşiktaş yıllardır Avrupa kupalarında başarıya hasret bir takım. Ancak bu sezon çok büyük bir başarı göstererek grubundan lider olarak çıkmayı bildi. Başkan Yıldırım Demirören yıllardır büyük hayaller kurarak ve çok önemli paralar harcayarak, "Beşiktaşım"a UEFA'da final oynatacağım" hedefini belirledi. Ancak şurası bir gerçek ki Beşiktaş eğer bu kupada gerçekten başarılı olmak istiyorsa Portekiz'in Braga takımını safdışı bırakması şart. Bu maçın çok zor geçeceği de tartışılmaz bir gerçek.

Bakmayın Beşiktaş'ın ligde aldığı kötü sonuçlara. Türkiye Süper Ligi'nde elde edilen neticeler asla sizi yanıltmasın. Avrupa maçları her zaman ayrı bir heyecandır ve futbolcular için çok büyük bir pazardır.

ŞİMDİ ZAFER ZAMANI
Eğer Portekiz'li oyuncular herkese profesyonellik dersi vermek istiyorsa işte kendileri için büyük bir fırsat.
Yıllardır kendi ülkelerinin takımının havasını ve futbol sistemini en iyi şekilde ezberlemişlerdir. İşte burada bir tarih yazıp Beşiktaş'ın zaferini altın harflerle yazdırma fırsatını yakaladılar.

Maç zorlu geçecek ama Beşiktaş orta sahayı iyi organize eder ve kanatları kapatmayı başarırsa oradan avantajlı bir skorla döneceklerine yürekten inanıyorum. Yeter ki Siyah-Beyazlı oyuncular yüreklerini ortaya koysun ve korkmasınlar. Haydi Beşiktaşım gün senin gelecek senin. UEFA'da final seni bekliyor.

Bir çift sözüm de Carvalhal'a olacak. Unutma ki Beşiktaş sana kucağını açtı. Seni buraya emanetçi olarak getirdiler ama sonra sana inanarak seni bu takımın başına getirdiler.Bu onların sana duyduğu büyük güvenin bir göstergesi. Sen de iyi bir teknik direktör olduğunu ülkenin takımı Braga'yı eleyerek herkese göster.
Belki Braga'da da doğmuş olabilirsin ama profesyonelliğin ne demek olduğunu çok iyi bildiğine eminim.
Havutçu'nun futbol direktörlüğüne getirilmesi senin bir parça olsun moralini bozmuş olabilir ama Braga maçları senin sınıf geçme maçın.

Haydi hocam şimdi komutanlığını gösterme zamanı marş marş...