Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 12 Aralık 2011

Q7'siz Kartal uçamıyor

Beşiktaş'ın Manisa deplasmanı başta olmak üzere son haftalardaki oyunu beni çok umutlandırmıştı.
Ama, Belediye maçındaki performansı ise biraz düşündürdü.
Bunun nedeni takımdaki yorgunluk belirtisi de olabilirdi. Şu bir gerçek ki iyi bir Quaresmalı Beşiktaş, her takımı yenebilir. Çünkü, Q7 kanatları iyi kullanıyor, iyi ortalar yapıyor, hücuma destek veriyor ve harikalar yaratıyor. Dün, o sahada olmayınca, Almeida'nın da oyunda olması hiçbir anlam kazanmadı.

ALMEIDA KAYIPLARDA!
Almeida demişken... Son haftalara baktığımızda çok formsuz, çok gol kaçırıyor, ama dün Belediye önünde Quaresma olmayınca gol bölgelerinde tamamen kayıpları oynadı.
Carvalhal, maç 1-0'ken Mustafa Petkemek yerine Almeida'yı çıkarsa Beşiktaş kazanabilirdi. Siyah-
Beyazlılar
takım olarak iyi mücadele ediyor. Takım olma yönünde de birbirlerine destek oluyorlar.
Ama görünen bir gerçek var ki Beşiktaş'ın gol noktalarında eksikliği var. Beşiktaş, Stoke City maçında, grubundan lider çıkmak istiyorsa Carvalhal, İngilizler'e karşı muhakkak hem kanatları iyi kullanmalı hem de takımını yerden oynatmalı.

BÖYLE DEVAM ET CENK!
Cenk, Türkiye'de geleceğin en büyük kalecilerinden biri olabilir. Her geçen gün kendini geliştiriyor. Her şeyden önemlisi defans blokuyla iyi anlaşmaya başladı. Beşiktaş'ın dün en iyisiydi dersek abartmış olmayız. ravo Cenk... Böyle devam...
Sivok'un oyun anlayışı, istikrarı alkışlanmalı. Ernst ve Fernandes görevlerini yaptılar. Keşke, diğerleri de onlargibi olsaydı.

BU MAÇ UNUTULMALI!
Belediyeli Doka'nın da hakkını vermek lazım. Sahada basmadık yer bırakmadı. Beşiktaş, Stoke maçı öncesi moral bulumadı, ama İngilizler'i orada yenip gruptan lider çıkmalı. Kartal, artık Avrupa semalarında da uçmalı...