Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 23 Eylül 2017

Sabah Avrupa’da suç uydurdular

Sabah Avrupa'yı hedef alan Alman devlet adamı görünümlü Nazi'ler, bugünkü yazımızın konusu olacak. Türk ve Müslüman düşmanlığını fışkırttılar.
Almanya'da faşist, Naziler şu anda iktidardalar.
Partilerinin isminde, görünür yerlerinde başka sıfatlar taşıyorlar ancak gerçekte aynen Hitler uygulamalarıyla sahnedeler.
Resmen, Avrupalı Türkler'in Gazetesi sloganıyla çıkan Sabah Avrupa'yı susturmak istediler.
20 yıldır Almanya'da yayın yapan, faaliyetleri belli, ticareti belirli bir yayın kuruluşuna, Avrupa tarihinde görülmemiş vergi cezaları kestiler. Kardeşlerim, Sabah Avrupa'nın ticari işlemlerinde bir suç yoktur. Alman Devleti, suç bulmamış, bulamamış, suç uydurmuştur. Vergi bahanedir.
Sabah Avrupa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve onun siyasi davasına yakın bir yayın çizgisine sahip diye bu yapılmıştır.
Asıl gayeleri, Recep Tayyip Erdoğan ve onun gibi düşünenlerin sesini kesmektir.
Adeta onları cezalandırmaktır.

GAZETEYİ KAPATMA GİRİŞİMİDİR
Yapılanlar sadece Sabah Avrupa ile ilgili değildir.
Avrupa'da yaşayan Türklerin ve Müslümanların tamamını ilgilendiren bir faşizm uygulamasıdır. Avrupa'daki Türklerin ve Müslümanların sesi ve nefesi kesilmek istenmektedir. Bu, tamamen uydurma vergi cezası aslında bir kapatma girişimidir. Gazete yayın yapmasın, yapamasın istenmektedir. Bağımsız, güçlü, Müslüman hassasiyetlerle davranan Türkiye Cumhuriyeti'ne bir saldırıdır.

ALMANYA'NIN TÜRK VE MÜSLÜMAN DÜŞMANLIĞI
1)Almanya'da, İslam-Türk düşmanlığı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden, Hitlerizm yükseltmek istiyorlar. 2)Almanya'yı 2. Dünya Savaşı sendromuna sokmak istiyorlar. Dün bunu Yahudiler üzerinden yaptılar. Bugün de Müslümanlar üzerinden yapıyorlar.
3)Küresel sermaye oligarşisi Almanya ile oynuyor. Küresel sermaye oligarşisinin anavatanı Almanya'dır. Küresel sermaye oligarşisi "Seni Lüksemburg'a çeviririz, bütün gücünü elinden alırız, paramparça olursun" diye tehdit ediyor.
Almanya'daki sağduyu, bu tehdit karşısında güçsüz olduğu için, boyun eğerek bu politikaya alet oluyor. 4) Almanya ve Avrupa'daki Türkleri, Türkiye'den kopartmak için yoğun bir faaliyet var. Almanya'daki Türkleri baskı,tehdit ve hatta şiddet ile sindiriyorlar. 5)Ali'siz Alevilik din olsun istiyorlar. Bu amaçla Alevi kökenli yurttaşlarımız üzerinde büyük oyunlar başka sinsi tahriklere çalıyorlar.
6)FETÖ mensupları hainler, eli kanlı katil sürüsü üzerinden bir Alman İslam dini icat etmek istiyorlar.

ALMANYA FAŞİST, NAZİLERCE YÖNETİLMEKTEDİR
Almanya Türkiye düşmanlarının ve düşmanlığının odağı oldu.
Fetullah Gülen adlı kahpenin hain arkadaşları, eli kanlı katil sürüsünün elebaşları orada. PKK ve PKK seviciler orada. Hatta Almanya ikinci Kandil olmuş.
DHKP/C katilleri de orada.
Açıkça faaliyetlerini gerçekleştiriyorlar.
Devlet terbiyesine, tarihi ilişkilerimize ve diplomasinin bütün kurallarına da ihanet etmektedir. Diktatörlüğün kralı, Almanya olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni hedef aldılar. Ve bunu bilerek, isteyerek, planlayarak yaptılar.