Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 17 Eylül 2017

Demek ki neymiş? Belçika düşmanımızmış...

Bugünden haftalar önce...
"Demek ki neymiş...? Belçika, NATO'nun merkezinin bulunduğu ülke, aynı zamanda cinayet şebekeleri ve canilerin de merkeziymiş...!!! NATO, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanları ile bir ve berabermiş....!!!" diye yazmıştım... Artık gözleri iyice döndü... Önceki gün, bu kahpelerin, terörizm suçundan yargılanamayacaklarına da hükmettiler... Böylelikle, Belçika en sonunda, bizzat bu teröristlerin sahibi olduğunu itiraf etmiş oldu.
Yargılama bile yapmayacaklar artık... Sadece PKK değil....
Türkiye'yi hedef almış, DHKP/C, FETÖ ve diğer bütün terör örgütleri ve teröristler bunların koynunda değiller mi...?
NATO üyesi ülkeler tarafından hem korunmakta hem de desteklenmektedir.
O kadar çok örnek, olay ve isim var ki..!
Saymak insanın midesini bulandırıyor...
Düşünebiliyor musunuz? NATO'nun merkezi Belçika'nın başkenti Brüksel'dir.
DHKP/C terör örgütü üyesi Fehriye Erdal senelerce Belçika'daydı. Bu eli kanlı terör örgütü ve mensupları Belçika'da özenle korunur, kollanır ve beslenirler.
Belçika'da, başkent Brüksel'in göbeğine, Türkiye'de terör eylemlerine katılanların ve hatta canlı bomba olarak kendini patlatanların posterlerini asmadılar mı?... Sık sık terörist elebaşlarını parlementolarında ağırlamıyorlar mı?
Yalan mı? Hepimizin bildiği konuları sadece hatırlatıyorum.

KAFİRLERİN EVLATLARI
PKK, DHKP/C, FETÖ... Bu kahpe terör örgütlerinin hepsi, Avrupa Birliği adlı Haçlı-Siyonist Birliği'nin kiralık katilleridirler. Gavurlara, kafirlere hizmet ederler. Türk ve Müslüman öldürmek için kurulmuşlardır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, yıkmak, parçalamak, zayıflatmak için, Avrupa adlı Haçlı- Siyonist ittifakı tarafından yönetilirler.
Sahipleri tarafından da korunmaktadırlar.
1984'ten bu yana, PKK saldırılarına muhatap olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı, NATO üyesi diğer ülkeler, kimin yanında yer almışlardır? PKK terör örgütü mensuplarını ve PKK sevicilerini, yıllardır NATO üyesi ülkeler koruyup kollamıyorlar mı? Resmen iadelerini istediğimiz teröristlerin kaç tanesini iade ettiler...? Hiçbirini... Bunu defalarca bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylemedi mi? Yani sonuç olarak NATO üyesi ülkeler de başından beri PKK ve PKK sevicilerle birliktedirler.

AVRUPA DEĞERLERİ İLE SÖMÜRÜYOR
Demokrasi, insan hakları, özgürlükler, hukukun üstünlüğü, serbest seçimler...
Bu kavramlar ile kendileri dışındaki dünyaya her fırsatta ders veriyor, ahkam kesiyorlardı. Meğer bu bir savaş yöntemiymiş. Bunların arkasına geçip, başta Türkiye olmak üzere ayar vermek, karıştırmak, diz çöktürtmek istedikleri ülkelere saldırıp duruyorlarmış.
Ne taktik ama!!! Duyduğunuz zaman bu sözcükler, kulağa ne kadar da hoş geliyor.
Ama aslında bunlar birer savaş silahı...
Avrupa Birliği, insanlığın içtenlikle inandığı ve saygı duyduğu bütün bu değerlerin de ırzına geçti. Uğruna canlar verilmiş, kanlı mücadeleler sonrası elde edilmiş yüce değerleri, bu barbarlar devletleri sömürmek için kullanıyorlarmış meğer...