Erkan Tan

ERKAN TAN

Tarihi 28 Temmuz 2017

ABD’nin kiralık katilleri Türkiye’ye saldırıyor

ABD terör örgütlerine ve teröristlere silah veriyor. En son Şırnak'ta öldürülen teröristlerin üzerinde ABD silahları bulundu. Aslında zaten bunu gizlemiyorlar. Bir kez daha suçüstü yakalandılar. Kardeşlerim, ABD, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile savaşmaktadır.
Biz devlet olarak hiç bir düşmanlık yapmıyor olmamıza rağmen... Maalesef gerçek budur... Karşımızdakiler, resmi üniformaları içindeki ABD ordu mensupları değil. Yani subaylar, astsubaylar, generaller, amiraller, er ve erbaşları ile saldırmıyorlar.
Çünkü artık, terör örgütleri ve teröristlerle yürütülüyor savaşlar... Herhangi bir ülkeye düşmanlık yapmak isteyenler, ordularıyla değil, kiralık katillerle iş tutuyorlar. Bir terör örgütü buluyorlar. Yoksa eğer, kuruyorlar.
Sonra da diz çöktürtmek istedikleri ülkelerin üzerine musallat ediyorlar.
Uzun zamandır bu yöntem kullanılıyor. Alçak, namussuz, şerefsiz Fetullah Gülen ve onun kahpe, hain adamları ve sevenlerini, yarım asırdır gizlice yetiştirmiş ve içimize yerleştirmişler. Zamanını kollayıp bize saldırttılar. Şimdi de koyunlarında saklıyorlar. Koruyorlar. PKK ve eli kanlı katillerini ve Suriyede'ki uzantılarını, ABD ordu mensubu gibi görüyorlar. Ve öyle kullanıyorlar. Bu, aynı zamanda şu anlama da geliyor. Bu hainlerin, bütün siyasi ve sivil görünümlü sevicileri ile sevenleri ve destekleyenleri de bugüne kadar ABD tarafından korunmuşlar ve kollanmışlardır. Daha ne olsun? ABD'nin kiralık katilleri, FETÖ, PKK/ PYD/ YPG/ aynı anda devletimize, milletimize saldırıyor.

NİHAİ HEDEF: BÜYÜK İSRAİL
Türkiye'nin güneyinde; Marksist/ Leninist, dinsiz/imansız, Kürt görünümlü ama Kürtlere de düşman, Haçlılara ve Siyonistlere hizmet edecek bir PKK devleti kurmak istiyorlar... Kürtlere değil... PKK'ya devlet kurmak istiyorlar...
Ortadoğu'da haritaları değiştirmek istiyorlar.... Bu coğrafyada küçük küçük şehir devletleri oluşsun arzusundalar...
Aralarında Hıristiyan devletçikler de olsun amacındalar... Türkiyeden de toprak talep ediyorlar. Hatta mümkünse Türkiye'yi olduğu gibi yutmak istiyorlar...
Nihai hedef... Büyük İsrail... Zaten Irak 3'e bölündü. Suriye kaç parça ve kimin belli değil. Yani, diyeceğim o ki masal anlatmıyorum... Vehim, paranoya, vesvese değil bu yazdıklarım.
Bu anlattıklarımın bir bölümü, zaten gördüğünüz gibi gerçekleşmiş...

DÜŞMANLARIMIZI TUTAN KILIÇDAROĞLU
CHP Genel Başkanı Almanya ile ilişkilerin gerilmesi meselesinde de yine ülkemizden yana, bizden yana tavır koymadı. Son konuşmalarından birinde Almanya ile ilişkiler konusunda yine hükumeti suçlayan açıklamalar yaptı. Kulaklarıma inanamadım. Ya hu namussuz, şerefsiz, kahpe Fetullah Gülen'in hain adamlarını Almanya'ya biz mi gönderdik? PKK, DHKP/C, eli kanlı katilleri ve destekleyenlerini koynunda saklamıyor mu? Almanya 15 Temmuz ihanetinin gırtlağına kadar içinde değil mi? Büyükada'da ajanlarını suçüstü yakalamadık mı?
Deniz Yücel denen öteki ajan, kışkırtıcıyı İstanbuldaki binalarında yakalamadık mı? Bütün bunların sebebi Türkiye mi?
Hiç değilse bu konularda devletimizden, milletimizden, yana ol be kardeşim...!
Bunlar, milli mevzular.... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlık yapacağım derken; vatana, millete, devlete düşmanlık yapıyorsun be adam..!
Bu arada Kılıçdaroğlu Almanya'yı niye bu kadar seviyor acaba....?