BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 17 Eylül 2017

Yeni Sadettin Bilgiç projesi

GİZLİ DÜNYA DEVLETI ILLUMİNATİ'NİN açık ve gizli kollarınca BÜYÜK TÜRKİYE YÜRÜYÜŞÜ durdurulmak isteniyor. Bu öyle bir projeler demeti ki; askeri, diplomatik, istihbari, ekonomik, bilimsel ve politik operasyonları birleştirerek hedef seçtiği Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan nezdinde Türkiyemiz'e saldırıyor. Ejderha'nın kolları bir makine gibi çalışıyor, kontrollü gerilim inşasına bolca insani ve maddi kaynak pompalıyor.
Bu yapı nüfuz alanını genişletmek için örtülü araçlara dayanıyor; işgal yerine sızmaya, seçimler yerine ayak kaydırmaya, özgür tercih yerine yıldırmaya, beynini kiralamış Batı hayranı hainlere, formatladığı yıkıcı muhaliflere, gündüzleri taşeronlarına, geceleri yarasalarına güveniyor.
Türkiyemiz, özellikle 2013-2017 yılları arasında 'Üst Akıl'ın kendi sistemine biat etmesi için zorlanıyor.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan da tıpkı katledilen Amerikan Başkanları ve kumpasla görevden uzaklaştırılan liderlerin pozisyonuna sokulmak için adım adım takip ediliyor. Çünkü büyük lider Erdoğan, sadece Türkiye'yi değil, Müslüman dünyanın da kanını emen 'Haçlı-Siyonistler'in oyunlarını bozuyor.
Ortadoğu ve Afrika'yı lime lime eden yeni uydu devletçikler projelerini paçavraya çevirirken, açıkça ve mertçe ortaya çıkıyor. Emperyalistlerin ciğerini ortaya döken düşüncelerini dile getirmeye devam ediyor. Bugünlerde Illuminati, NATO Gladyosu Fetullah'ın başaramadığı 15 Temmuz darbe girişimini revize etmenin hayali içinde. Hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olduğu 2019 senaryolarına ağırlık veriyorlar. 2019 senaryosunda iki boyut var.
1) Çatıda başta CHP, HDP (PKK), MHP'yi bölmeye çalışan Akşener ve Batı'nın uşağı eski Marksist-komünist particiklere yol veriyorlar. Kontrollü gerilimde PKK/PYD kriptolarını, FETÖ artıklarını, NATO bağlılarını bir senaryo içinde enstrüman olarak kullanıyorlar.
2) İktidarın altını oyma, içten yıkma...
Türkiye'nin bekasında, milli ve yerli oluşta birleşmiş Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan-MHP Lideri Devlet Bahçeli ittifakını bozmak için açık ve gizli her türlü oyunu tezgâhlıyorlar. Bu iki milli liderin partilerinde çatlak yaratmanın peşindeler.
Yani, YENİ SADETTİN BİLGİÇ PROJESİ karşımızda.
Hatırlayalım... Yıl 1969...
CHP LİDERİ İsmet Paşa, Adalet Partisi lideri Süleyman Demirel'i tuzağa düşürmek üzere, hapiste olan eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar üzerine kurguladığı planı hayata geçiriyor. DP'nin devamı AP Hükümeti'nin Başbakanı Süleyman Demirel, ordudan gördüğü baskıyı bahane ederek siyasi yasakları kaldıran anayasa değişikliği teklifini geri çekince, Bayar ve arkadaşlarının hışmına uğratılıyor. 12 Ekim 1969 genel seçimleri yapılıyor. AP kazanıyor. Yeni hükümeti Süleyman Demirel kurarken, Celal Bayar'cı 'Koca Reis' olarak lakaplı Sadettin Bilgiç ve arkadaşlarını kabineye almıyor. Ve parti (Adalet Partisi) içinde, Demirel'e bağlılık yemini edenlerle, eski Cumhurbaşkanı Celal Bayar'cılar arasında sıkı bir mücadele başlıyor.
Demirel hükümetinin bütçesini Dr.
Saadettin Bilgiç olmak üzere; aralarında Yüksel ve Mutlu Menderes, Ferruh Bozbeyli, Faruk Sükan gibi güçlü politikacıların yer aldığı 41 milletvekili kırmızı oy vererek düşürüyor.
Sonra Türkiyemiz, 12 Mart 1971 Muhtırası, ara rejim hükümetleri ve 12 Eylül 1980 askeri darbesiyle dibe vurduruluyor. Tam 22 yıl sürüyor koalisyon kaosu. 2002 seçimleriyle Tayyip Erdoğan-AK Parti tek başına iktidar olunca, koalisyon hükümetleriyle birlikte kaos dönemi de bitiyor.

SONUÇ: Bir yandan İllumunati'nin Türkiye organazitörleri, 41'ler Hareketi'ne benzer bir kalkışmanın fitilini ateşlemek isterlerken, diğer yandan da Almanya Başkanı Merkel'in teknik direktörlüğünü yaptığı eski Türkiyeciler (NATO'cular, Batı'cılar, Haçlılar'a hayranlar, beynini kiralamış aydınlar, formatlanmış muhalif cephe) çok heyecanlı ve rüya alemindeler... Almanya Başbakanı Merkel'e ve Kemal Kılıçdaroğlu'na, 'yeni rüyalar' hayırlı olsun.