BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 13 Haziran 2017

Bilderberg ve Katar

ABD Başkanı Trump'ın Suudi Arabistan-İsrail-Vatikan gezisi, Katolik Papası Franciscus'un Mısır'a yaptığı ziyaret, Bilderberg toplantısı, Hürriyet'in dünkü "Aileler Bölündü" başlıklı manşeti arasında örtüşme, yakın ilişki var mıdır? Var. Çok var. Özne, Bilderberg'tir. Bilderberg toplanır, plan yapar, ABD Başkanı, Küresel Sermaye, Vatikan Papası, Yahudi Baronlar dizayna geçer, Derin ABD-Avrupa'ya göbekten bağlı çok hassas ülkelerde tezgâhlar çalıştırılır.
Ortadoğu'da oynayan her taşın altında Derin Dünya Devleti BİLDERBERG vardır.
Nitekim büyük tesadüf! 1-4 Haziran'da Bilderberg toplanıyor. 5 Haziran sabahı Katar'la tüm ilişkisini kesen 7 ülke Katar'ın elini kolunu bağlıyor. Tüm dünyaya farklı etkileri olan bu olayın ayrıntılarına bakalım.
Küresel siyasette, semboller ve birbirini takip eden tarihli gelişmelere dikkatle bakan gözler, BÜYÜK OYUN'u anlamakta zorluk çekmez. Semboller ve tarihe bağlı gelişmeleri şudur:
1) Papa'nın Kahire (28 Nisan) ziyareti, Sisi'ye destek veriyor. Araplar'ın arasına hançer atıyor, Katar kazanı kaynatılıyor.
2) ABD Başkanı Trump'ın, Riyad-Kudüs- Vatikan ziyareti (18 MAYIS) Katar, İran, Şia-Sünni kuşakları çarpıştırma, silah baronlarına nefes aldırma planı hazır.
3) 2017-Bilderberg toplantısı (1-4 HAZİRAN) gerçekleşiyor. Katar ve Yeni Ortadoğu görüşülüyor, yeni Ortadoğu taktikleri belirleniyor... Ve... Bir gün sonra, Katar karışıyor. (5 Haziran)
4) Bilderberg'e Hürriyet Washington Temsilcisi Cansu Çamlıbel ve Aydın Doğan'ın sağ kolu Taha Akyol'un oğlu Mustafa Akyol katılıyor. Ve Hürriyet, 12 HAZİRAN'da "Katar'da aileler bölündü" manşetiyle çıkıyor. Çünkü derin ABD-Bilderberg, Katar'ın omurgasındaki aileleri bölmeye kararlı, Hürriyet düğmeye basıyor. Ziyaretler, gizli görüşmeler, katılımlar, alınan kararlar, manşetler, Katar üzerinden oynanan BÜYÜK OYUN'un baş aktörleri Haçlı Siyonistler karşımızda.
Tiyatro belli. Oyun yabancımız değil.
Katar olayı patlayınca Cumhurbaşkanmız Tayyip Erdoğan, "Burada farklı bir oyun oynanıyor. Ama bu oyunun arkasında kimler var, şu anda onu henüz tespit edebilmiş değiliz" sözüyle diplomatik zaman kazanıyor, arkasından, Müslümanlar'ı uyarıyor, "Bölge ülkeleri olarak gücümüzü kendi iç mücadelemiz yerine sorunun asıl kaynaklarına yöneltmemiz gerekiyor" diyerek her şeyi bildiğinin işaretini veriyor.
Bilderberg'in 1-4 Haziran'da ABD Virginia eyaletinin Chantilly kasabasında yaptığı 2017 derin toplantısına 95 yaşındaki derin Amerika stratejisti Henry Kissinger başkanlık yaptı. Küresel çapta derin ve zirve adamlar, silah-petrol baronları, Avrupalı Kral ve aristokratlar, Trump'ın S. Arabistan-Kudüs-Vatikan temaslarını, Irak-Suriye'nin geleceğini, AB'yi, Rusya ve Çin'i tartıştı. Hollanda Kralı ve eski CIA Başkanı Brennan ve Yardımcısı Cohen (Halk Bankası'na çöken derin adam), Irak'ın işgalinin beyni uluslararası finans ve yatırım devi Carlyle Group CEO'su David Rubinstein göze batıyordu. Bilderberg'in "Gizli dünya hükümeti" olduğu, dünyayı yöneten 2 büyük aile Rothschild ve Rockefeller'ın "Derin küresel iktidar"ını temsil ettiğinden kimsenin şüphesi yok. Şöhreti var. Bu sebeple, özellikle dünyanın hassas bölgelerinde, meydana gelen her karışıklık, deprem, darbe Bilderberg toplantılarında alınan kararlara bağlanmaktadır. Nitekim, bu sefer. Katar karıştı. 4 Haziran'da Bilderberg bitiyor. 5 Haziran sabahı akıl almaz biçimde Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, katılan Arap ülkeleri kuşatma kararı alıyor.
Ne tesadüf değil mi? Washington Temsilcisi Cansu Çamlıbel, Bilderberg'e katıldı. Ve...
Hürriyet Gazetesi, 12 HAZİRAN GÜNÜ, KATAR'DA 'AİLELER BÖLÜNDÜ' başlığıyla çıktı. Ne tesadüf değil mi?

SONUÇ: Bilderberg derin planlar yapsa da Katar kuşatılsa da yeni Irak- Suriye haritaları hazırlasalar da, Türkiye'nin 21. Yüzyıl yürüyüşü, Haçlılar'ın nefesini kesmektedir. Büyük Türkiye hedefine yürüyen Türkiye, İslam düşmanlarıyla, keskin bir hesaplaşmanın miladına 16 Nisan gecesi kavuştu. İnşallah, sahte Batı medeniyetinin sarsıldığını yakın tarih yazacak, Büyük Türk Milleti görecektir.
ÇÜNKÜ TARİH, MÜSLÜMANLAR'IN KEMALİNE, HAÇLILAR'IN ZEVALİNE DOĞRU AKMAKTADIR.