BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 13 Nisan 2017

Artık Ankara’da millet var

Tarihi halk oylamasına 3 gün kala, "EVET" rüzgarı YÜZDE 60 çıtasını zorluyor. İslam Dünyası "EVET" rüzgarından memnun. Borsa "EVET"i satın aldı. SIFIRCI KREDİ KURULUŞLARI BİR BİR ÇARK EDİYOR.
Yakın coğrafyamızdaki hemen hemen her olayın arka planında rolü bulunan Derin İngiltere'den, çark eden yazılar ve yorumlar artıyor. Haçlılar düşünceli. Bunlar ne demek?
Büyük Türk Milleti büyük düşünüyor demek.
Türkiye'nin 21'inci Yüzyıl'ın LİDER ÜLKE olması kararını vermiş demek. 100 yıl içe kapatılmak için üzerinde şeytani planlar yapılan Türkiyemiz'in ayağa kalkışı demek. Bu tablonun oluşmasını sağlayan Küresel Lider Tayyip Erdoğan'a heyecanla sarılmak ve hayatını ortaya koyan Başbakan Binali Yıldırım'a haklarımızı helal etmek benim için bir borç. Başbakan Binali Yıldırım'a helal olsun. Bir haftadan beri Ege'de. İzmir'e aşık Başbakan. İzmirliler de çok seviyor Binali Yıldırım'ı. Gündüz gece Egeli vatandaşlarımızla hem hal. Gelecek Türkiye'yi anlatıyor. Sorulara net ve açık cevaplar veriyor. Kalbinin İzmir için attığını gösteriyor. Dün İzmir'de hemşehri dernekleri buluşmasında 15 Temmuz gecesi yaşadığı bir olayı ilk kez anlatan Başbakan Yıldırım'ın gözünün içine bakarak dinleyen Egeli dostlarımla konuştum. Güzel bir not verdiler. "Binali Yıldırım, ancak bu kadar samimi, bu kadar candan bir insan. Büyük Türkiye'ye inanmış bir devlet adamı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a gerçek bir kardeşi gibi sarılmış. Erdoğan'ın Türkiye için 100 yılda bir Büyük Türk Milletine nasip olduğuna hem ruhen hem bedenen inanmış" sözleri, alkışlanacak cinstendi.
Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz gecesinde yaşadığı bir anı şöyle anlatıyor: "O gecenin her saniyesini yaşamış ve mücadelesini yapmış bir kardeşiniz olarak o gece Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı tehlikenin ne denli büyük olduğunu gördüm. Bu gözü dönmüş asker kılığına girmiş alçaklar ne yapmaya çalıştılar? Demokrasiye son vermek, Meclis'i dağıtmak ve ülkeyi 30 yıl geri götürmek. Kafalarını kiraya verdikleri FETÖ uğruna! Kimin yönettiği kime hizmet ettiği bilinmeyen bir adam. O gün diyorum ki 'Arkadaş insanların üzerine bomba yağdırıyor bu uçaklar! Uçak kaldırın, bunları buradan uzaklaştırın!' Ne dese beğenirsin?
'Efendim yazılı izin gerekiyor.' Ben sana sabah yazılı izni gösteririm dedim.
Şimdi yazılı izin orada. Bol bol hatırasını yazsın..." 16 NİSAN'DAKİ EVET'LERE HAYIR'CI KARDEŞLERİMİZ DE KATILIRSA İNANIN BÜYÜK İŞLER YAPILACAKTIR. Türk-Osmanlı İmparatorluğu'nu cetvellerle bölen İngiliz-Fransız SYKES-PICOT paramparça edilecek. Mezopotamya'nın kadim insanları Türkler, Kürtler, Arap kardeşliğini tahkim etme harekâtı hızlandırılacak. 21'inci Yüzyıl İslam Coğrafyası üzerinde iki süper gücün kurgulamakta olduğu BÜYÜK OYUN'A (GRAND STRATEGY) karşı 2023- 2053-2071 STRATEJİMİZLE karşılık verilecek. İkinci Sevr ile "Türkiyemiz'i, Anadolu İslam Medeniyeti kalesini, içeriden işbirlikçileriyle, beynini Batı'ya satmış uşaklarıyla, dışarıdan piyonlarıyla, köpekleriyle saldırarak tüm mazlumların ana kucağı ve şefkat ocağı Anadolu topraklarını bölmek, parçalamak" hevesinde olanlar kahredilecek. Artık devir değişti. Artık "Ankara'da millet var" diyeceğiz. Millileşen devleti, millileşen Cumhuriyet'i, millileşen Ankara'nın ayağa kalkışını ilan edilecek. Yeni dünya düzeninde Türkiye kalpgah yapmaya kararlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın jeopolitik hamlelerine güç verilecek.
SONUÇ: Küresel aktör Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye alışılmış düşünce kalıplarını terk ediyor ve büyük düşünüyor. Çağı yakalayacak hamleler yapıyor. Bölgesel bir süper güç halini tahkim ediyor. 16 Nisan'ın EVET'lere HAYIR'CI kardeşlerimiz de katılırsa küresel oyunculuğumuzu ve lider ülke olma kararlılığımızı tescillemiş olacağız. HEDEF 21'inci YÜZYIL'DA DÜNYA DEVLETİ OLMAK. BİZ BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ. BÜYÜK TÜRK MİLLETİNE BU YAKIŞIR.