BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 4 Haziran 2016

Kirli kardeşlik

Yeni Türkiye'yi çevreleme ve etkisizleştirme operasyonları sürüyor.
Yeniden kazanılan özgüvenin bayrak ismi Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan hedefe konarak son tahlilde Türkiyemiz içeriden ve dışarıdan kuşatılıyor. Yeni devlet anlayışımızı kırmak, baskıyla eski eksene oturtup, Haçlı zihniyetinin kuklası haline getirilmek isteniyoruz. Onlar "Dik duran Türkiye" istemezler.
Durduğu için bütün dünyada saygın haksızlıklara karşı isyan eden Türkiye istemezler.
1938'lerden sonraki "Pes eden, boyun büken" Türkiye'yi geri getirmek isterler. Ankara'nın Berlin'e, Londra'ya, Washington'a, Paris'e boyun eğmesini isterler. NATO'daki ortaklığımıza ihanet ediyorlar. Binlerce askerimizi, polisimizi şehit eden, vatandaşlarımızın hayatını karartan taşeron PKK'ya, Suriye kolu YPG'ye koltuk çıkmaktan utanmıyorlar. Haçlı Ordusu'nun Almanya kanadı harekete geçiriliyor. Sömürge ve soykırımlar üzerine kurulmuş kanlı bir medeniyetin temsilcileri, İngiltere, Fransa boş durmuyor. Almanya'nın utanç verici Ermeni tasarısını onaylaması, Amerikan'ın PKK -PYD ile kol kola Suriye'yi işgali sürdürmesi, Rusya'nın Türkmen Dağları'nı bombalaması ile Gezi/17- 25 Aralık FETÖ darbesi/ Temmuz 2015'te PKK terörünü hortlatma teşebbüslerinin birbiriyle çok yakın ilişkisi vardır. Bunlar üst üste oturan hain planların uygulamaya sokulmuş şeklidir.
Hep beraber düşünelim. Ne oldu da aniden Hitler'in torunlarının Almanya'sı "Soykırım kanununu" çıkarıverdiler?
Bunların Haçlı kafası değişmez. Bunlar, İstanbul'u fethetmemizi hala içlerine sindiremezler. Bugün yürüttükleri tüm hayâsızca akınların senaryosunda İstanbul'un intikamını almak yatar. Türkler tarihte 16 Devlet kurdu. Bunların hiçbiri dıştan yıkılmadı. Hep içeriden yıkıldı.
Bütün kaleler içerden yıkılır... Kadim topraklarda kurduğumuz devletleri tarih boyunca "içerdeki hainler/kuklalar" yıkmıştır. Bizi düşmanlarımız yenmemiştir tarih boyunca. Haçlı Zihniyeti'ne beynini satmış uşaklar, hainler yıkımda kullanılmıştır. Unutmayalım. HDP'nin "Ermeni soykırımını tanıyacağız" diyen seçim bildirgesi vardı. Selahattin Demirtaş, Ermenistan için konuşuyordu:
"Ermenistan üzerinde uygulanan ekonomik ambargoyu kaldıracağız.
Türkiye tarafından tek taraflı kapatılan Türkiye-Ermenistan sınırını koşulsuz olarak açacağız..." Demirtaş, tesadüfi konuşmuyordu. İşin ardında, Ermeni Diasporası, Derin Amerika-Avrupa-İstihbarat Servisleri vardı.
HDP-Selahattin Demirtaş-Ermenistan ilişkileri günlük bir konu değildi. Derinliği olan, Türkiyemiz'e karşı kurgulanan sinsi-hain planların önemli başlıklarından birisiydi. Demirtaş, Kasım-2013'te, Ermeni Diasporası'nın çatı kuruluşu Ulusal Ermeni Komitesi Amerika -Washington Ofisi'nde, Başkan Hamparian ve Ani Haroian'la buluşmuştu. Hitler'in torunlarının utanç verici Ermeni yalanını oylaması sonrasında sevinenlere bakınız. Alman Parlamento'su önünde Yunanistan, Ermenistan, HDP ve PKK bayrakları açıldı. Hainler/ kuklalar bayraklarını sallayarak sevinç gösterilerinde bulundu ve omuz omuza halay çekti. İhanetin adı PKK olmuş, PYD olmuş, HDP olmuş, ASALA olmuş, DHKP-C fark etmez... İçerdeki ihanet odakları, sokağa fırlıyorsa, hedefi Türkiye olan emperyalist namlusunda kurşun oldukları içindir. Unutmayalım. Ermeni Diasporası-HDP-Almanya ekseni açıkça gösterdi. PKK-ASALA İŞBİRLİĞİ AYNEN SÜRÜYOR. Türk diplomatlarının kanına giren, yabancı servislerin taşeronu ASALA Ermeni terör örgütünün beyinlerinle, PKK terör örgütü ile işbirliği içindedir. Kandil- HDP-Selahattin Demirtaş'a destek çıkan CHP'lilerin de Aziz Milletin gözünde zerre kadar yeri yoktur.

SONUÇ: Türkiye, tarihinin en büyük ihanetlerinden birini yaşamaktadır. Milli ve Yerli "Ankara'ya diz çöktürmek" hedefini gerçekleştirmek yolunda saldırıyorlar. Cumhurbaşkanımızı kuşatmak, birlik damarlarımızı çatlatmak için derin manevralar yürütüyorlar. Aziz milletimiz, tarih boyunca kalesinin, ülkesinin "kapı"larını sıkı sıkı kapattı...
Ama her zaman ve her şartta daima içerden 'Hainler, kuklalar' bulundu ve uğruna canlar verilen kapılar düşmana açıldı... Şimdi de aynı oyunlar oynanıyor.