BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 25 Ağustos 2015

Üst Akıl'ın 1 Kasım kumpasları

Gizli Dünya Devleti lideri ABD'li Yahudi işadamı David Rockefeller konuşuyor: "TÜRKİYE dünyadaki en stratejik konumdaki ülkedir.
Bizim için çok önemlidir.
Maden, petrol, doğalgaz gibi zengin yer altı kaynaklarına sahip Ortadoğu ve Kafkasya'ya hakim olmak istiyorsak bu ülke elimizin içinde olmalıdır"...
Dünyanın en stratejik konumuna sahip olduğumuzdan, ülkemizde yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir. Türkiye asla kendi haline bırakılmadı Türkiyemiz üzerinde, Emperyalist Beyin'in (Üst Akıl) planları hep oldu. Olacak. NELER OLDU? Siyaset ve ekonomik ruhumuzu yıkan 2001 dibe vurdurma günlerinden başlayarak 2015'lere kadar gerçekleşen 4 genel seçim (,2002-
2007-2011-2015) üzerinde derin planlar yaptılar. İlginç ittifaklar kurdurdular. Milli iradenin tecellisi üzerinde manüplasyonlar, algı operasyonları kurguladılar. Emperyalist Beyin'in, muhakkak 1 Kasım seçimlerine yönelikte BİR DERİN PLAN yaptığını düşünmeliyiz. Peki, Yeni Seçimin Yeni Derin Planı ne olabilir? Yakın tarihimizin seçimleri üzerine kurgulanan DERİN PLANLARI tekrar gözden geçirelim.
Çünkü1 Kasım'ın şifreleri oralarda var.
2001 KRİZİ : Türkiyemiz 2001'de, IMF-Dünya Bankası-Bilderberg patronluğunda dibe vurduruldu. (Rockfeller'in adamları). Ne büyük tesadüf, IMF valisi Kemal Derviş, ekonomiyi kurtarma taktiğiyle gönderildi. Yaptıkları, Emperyalist Beyin'in (IMF-Dünya bankası) parantezine ülkemizin sokulmasıydı.
2002 SEÇİMLERİ: Yeni kurulan AK Parti'nin lideri Tayyip Erdoğan'ı siyaseten yasaklı konuma soktular. Umdukları olmadı. Yasaklı lider Erdoğan, aziz milletin desteğini aldı. Tek başına iktidar çıktı.
2007 SEÇİMLERİ: Planları, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını engellemek ve "CHP artı Ordu artı Statüko eşittir İktidar"dı. Askerin içini "kaşıdılar", ama başarılı olamadılar.
2011 SEÇİMLERİ: Planları, "Başbakan Tayyip Erdoğan, en az 330 milletvekili çıkaramasın ve Anayasa'yı değiştiremesin" di..
Maalesef, Anayasa değişikliğini engellediler.
2015 SEÇİMLERİ PLANI: "Tayyip Erdoğan'ı Başkan yaptırmayacağız ve Ahmet Davutoğlu'nun tek başına iktidarına son vereceğiz." Hakan Fidan üzerinden Erdoğan'a Yüce Divan kumpası, Gezi Parkı Kaosu, 17-25 Aralık Fethullah Gülen darbe girişimi oldu. Selahattin Demirtaş projesiyle HDP'yi koçbaşı olarak devreye soktular. Davutoğlu'nun tek başına iktidarını engellediler. Sonra, uyanıklar; IMF'ci Kemal Derviş -CHP'yi hükümete ortak etmeye çalıştılar. Muhalefet Partileri, Doğan Medya-Hürriyet--Cumhuriyet-Fethullah Gülen Medya ve statükocu odaklar çalışırken, Yeni Türkiye liderliği kurulan kumpasları iyi okudu. Kuşatma püskürtüldü. ÜST AKIL'ın kurguladığı yeni stratejinin hedefi: 7 Haziran'da yapamadıkları planı tamamlamak. "Tayyip Erdoğan'ın gücünü kırmak, Davutoğlu'nun tek başına iktidara gelmesini engellemek.
Koalisyon çıkartıp, CHP'yi ortak etmek." Bu sefer "KAOS'la ve Darbecilik kışkırtıcılığıyla, halkı sindirmeye karar verdikleri" gözleniyor.
YENİ ENSTRÜMAN, ÖZERKLİK!
EMPERYALİST BEYİN'İN çözüm sürecinin noktalanmasını arzuladığı, Kuzey Suriye'de 'devletçik' sözleri verdiği akıllarda dolaşırken, taşeron KCKPKK'nın terör ve özerklik teşebbüslerini tırmandırması manidardır. Derin Avrupa'nın talimatıyla PKK-KCK terör saldırılarına başladı. Özerklik ilanı ve kaosu Suriye'den Türkiye'ye çekme operasyonları hızlandırıldı. PKK terörü, özerklik ilanı, iç savaş kışkırtmaları ve darbe sürecinin pompalanmaya başlanması, dikkatlerden kaçmıyor. Nitekim MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "sıkıyönetim" ve seçimin ertelenmesini talep eden açıklamaları öyle tesadüfen söylenmiş bir söz değildi. Bir yerlere mesajdı.

SONUÇ: Taşeron KCK-PKK'nın kışkırtıcılığıyla, "oligarşik vesayet güçlerinin uyandırılması ve ülkemizin 1993 Örtülü Darbesi"nin koşullarına sokulma teşebbüslerinin hedefi, DEMOKRASİ ÇARKLARI'NIN KIRILMASIDIR. Yeni Türkiye liderleri Tayyip Erdoğan-Ahmet Davutoğlu, oyunu erken okudular, hemen gardlarını aldılar. 1 Kasım'da Aziz Milletimiz de, DERİN ODAKLARA anlayacaklara dilden seslenmek için sabırla bekliyor.