BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 23 Mayıs 2015

Doğan Medyası ve ŞER odaklar birleşti

139 yıllık sır çözüldü. Osmanlı'da Sultan Abdülaziz'i Masonik Darbeyle deviren ve bileklerini keserek katleden HAİN ODAKLAR ortaya çıkarıldı.
Dünü bilmeden bugünü anlamak mümkün değildir. Sultan Abdülaziz'i öldüren Masonik Darbenin arka planını yeniden okursak, günümüzde yapılanları, kurulan tezgahları, ülkemizi esaret altına almaya yönelik derin projeleri daha iyi anlarız.
Sultan Abdülaziz'in güçlü bir donanma kurmasından rahatsız olan İngiltere'ydi.
Akdeniz'in stratejik noktaları, Mısır'da Süveyş kanalı açılıyor, Girit'i, İngilizler Osmanlı'dan koparıp Yunanistan'a bağlamak istiyordu.
Geleceği iyi okuyan Padişah Abdülaziz, yeni bir donanma kurdu, birçok gemi satın alındı. Dünyada ilk kez Osmanlı tarafından denenen zırhlı denizaltılar vardı.
O günlerde DÜNYANIN EN BÜYÜK 3. DONANMASI olduğu söylenir.
Zamanın ÜST AKLI, İngiltere-Fransa ve Masonlar (Aynen bugün de) 'GÜÇLÜ DONANMA' diyen Padişah Abdülaziz'i tahttan indirmeye karar vermişlerdi. Bir cunta oluşturdular, beyni, Midhat Paşa ve askeri komutanları mason ve İngilizlerin adamıydı.
O dönemin CIA'si olan BIS (British Intelligence Service) devredeydi. Abdülaziz'i darbeyle devirdiler, sonra, bileklerini keserek katlettiler. Dünlerde, Abdülaziz'i öldüren, Abdülhamit'i deviren konsorsiyumlar-şer odakları-derin ittifaklar, günümüzde Tayyip Erdoğan'ı devirmek için yine ortadalar.
Ne tesadüf, aynı Servisler ve Baronlar, dün Osmanlı'yı yıkmak için, bügün de Büyük Türkiye olmamızı durdurmak için faaliyetteler.
7 HAZİRAN DÖNEMECİNDE YENİ TÜRKİYE: Her yüzyılda bir Yeni Dünya düzeni kuruluyor. Birinci Dünya savaşıyla, Osmanlı'yı parçalayarak, kurulmuş 1915 düzeni yıkılıyor. Yerine, 2015 sonraki yılların yeni düzeni geliyor. Aziz milletimizin 100 yıl sonra kaderini değiştirecek, gönül coğrafyasını genişletecek, bu yeni yüzyılda, ÜLKEMİZİ ESKİ TÜRKİYE PARTİSİ Mİ İDARE ETMELİ? YOKSA BÜYÜK TÜRKİYE SEVDALILARI MI?
Eski Türkiye Partisi çatısı altındaki CHP+MHP+HDP+Fethullah Gülen-Doğan Medya mı? Yoksa Yeni Türkiye Çatısı altında toplanan, Tayyip Erdoğan+Ahmet Davutoğlu+Milli ve Bağımsız Duruş+Milli irade Alparenleri+Yeni Muhafazakar Demokrat Orta sınıf mı? Gözünü Amerika-Avrupa Masonlar-Baronlar-Kandil'e diken Batıcı zihniyet mi? Yoksa "İngiliz-Fransız Sykes-Pıcot'u yırtıp atacağım, siyasi ve iktisadi entegresyonla 789 bin kilometre karenin çok ötesine geçeceğim" diyenler mi? MUHALİF CEPHEYE BAKARSAK, PANİK HALİNDELER. CHP tek başına gelemez. Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Birliği büyükelçilerine verdiği kapalı yemekte, "Biz 3 parti koalisyon yapabiliriz" diyordu. Yani, ana muhalefet partisi, "Biz kendi başımıza olamayız. Ama biz CHP, MHP ve HDP koalisyon yapabiliriz" hesabındaydı.
MHP tek başına gelebilir mi? HDP, muhalefet ittifakına katılmış. CHP'den alacağı oylarla, barajı geçme hesapları içinde. Seçim sonrası, CHP ile bir Koalisyon planlıyor. Yeni Türkiye kadrosunun stratejik beyni, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, seçim meydanlarının nabzını tutuyor: Anketlere göre seçmenin yüzde 65-70'i koalisyon istemiyor.
Yine yüzde 55-60'ı AK Parti'nin iktidar olacağını düşünüyor. Şu an yüzde 45-46'larda AK Parti'ye oy verenler görünüyor. Rehavete gerek yok. Rehavete kapılmadan herkesin sandığa gitmesi büyük önem taşıyor. Herkes iradesini ortaya koysun, oyunları bozacağım desin."

SONUÇ
: Bir tarafta, TEMİZ KAN için uğraşan Yeni Türkiyeciler, karşısında, MİLLETİN DAMARLARINI KESMEK için çalışan, Muhalif Cephe. Muhalif İttifak.
Aziz Milletimiz, "AK Parti, İktidar olsun ama çok güçlü olmasın" hesabı yapanlara sert bir ders verebilir mi? Asla şüphemiz yok.
100 yıllık geleceğimizi düşünerek, altın vuruşu gerçekleştirecek.
Türkiye, Güçlü bir iktidar çıkaracak...
Milletimiz, "YENİ ANAYASA" çıkarılsın ve ÖNÜMÜZDEKİ YÜZYILDA TÜRKİYE, BAŞKANLIK SİSTEMİ'YLE YÖNETİLSİN" diyecek...
HEY, DERİN ODAKLAR...
Milletin damarlarını kesmeye gücünüz yetmeyecek. BÜYÜK TÜRKİYE TRENİNİ DURDURAMAYACAKSINIZ.
Anlaşıldı mı?

YARIN: Almanya Yeşiller ve Avrupa Ermeni diasporası, Selahattin Demirtaş'ın arkasında KONUMLANDI...