BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 15 Mayıs 2015

Derin ziyaretler

7 Haziran seçimlerine giderken, tüm çıplaklığıyla ortaya çıkan Kemal Kılıçdaroğlu (CHP) ile Selahattin Demirtaş (BDP/HDP) hattının kurulması 2013 yılında kurgulanmıştı.
Kılıçdaroğlu ve Demirtaş arasında sıcak köprülerin kurulması sağlanırken, ilginç ziyaretler de dikkat çekicidir, manidardır. Bir yandan CHP milletvekillerinin Suriye'ye giderek Katil Esad'la buluşması, Kılıçdaroğlu'nun Irak'ta Şii Başbakan'ı Maliki ile görüşmesi ve Amerika'da Fethullah Gülen vakfı, Neo-Con darbeci eski büyükelçilerle derin temaslar yapması gözleniyordu. Diğer yandan, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Avrupa ve Amerika'da derin temaslar yapıyor, PKKPYD'nin Suriye'de 3 kanton kurmasında Katil Esad'ın rolüne nedense ses çıkarmıyordu. Bunlar asla tesadüf değildi. ÜST AKIL'ın derin operasyonlarının başlama tarihi olan 2009 yılına özellikle dikkat etmek gerekiyor.
29 OCAK 2009: DAVOS'TA ABD NEO/CON VE İSRAİL'İN BAŞINA TAŞ DÜŞTÜ. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e 'One minute' darbesi attı.
ÜST AKIL, Yahudi stratejistlerini ve ABDAvrupa NEO/CON'larını harekete geçirdi. 2009'dan 2013'lere kadar birçok tezgahı kurdular, değişik projeler uyguladılar. CHP ve HDP'yi dizayn ettiler. Erdoğan'ın, BARIŞ VE KARDEŞLİK PROJESİNİ HAVAYA UÇURMAK için ellerinden geleni artlarına koymadılar. Olmuyordu. Yapamıyorlardı. Onlara eklemlenen hainler de uyumuyordu, tatil yapmıyordu.
2013: ÜST AKIL için çok önemli bir yıldı. Türkiye, IMF belasından kurtulmuştu.
Stratejik yatırımlar başlıyordu. Öncelikle, laf dinleyecek muhalefet liderleri arasında köprüler kurmaya, sonra; Taksim Gezi, 17/25 Aralık darbeleri hazırlıklarına başladılar...
7 MART 2013: CHP heyeti, Suriye'nin başkenti Şam'da, katil Esad ile bir araya geldi.
21 AĞUSTOS 2013: Kılıçdaroğlu, aniden Başbakan Maliki'nin daveti üzerine Irak'a gitti. Bu tuhaf bir ziyaretti. Sünni Araplar'ın ve Barzani Kürt Yönetimi'nin sevmediği, Türkiye'ye yönelik hasmane konuşmalar yapan, Kürt petrollerinin Ceyhan'a kışını engellemek için yollara düşen Şii Maliki'ye gitme fikrini kim vermiş olabilirdi? Kılıçdaroğlu nedense, Erbil ve Kerkük ziyaretlerini yapmadı. Bu durum, "CHP'nin Şii eksenli bir gezi düzenlediği" iddialarına yol açtı.
KASIM 2013: Selahattin Demirtaş, ABD'ye gitti. Salih Müslim, İsveç'te bir konferansa katıldı ve Türkiye hükümetini El Nusra'ya destek vermekle suçladı.
Amerika'da, PKK/PYD'yi, Erbil ve Ankara'ya karşı aktif hale getirmenin yolları konuşuluyordu.
1 ARALIK 2013: Kılıçdaroğlu, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ricciaordone aracılığıyla Amerika'ya gitti. Gülen Vakfı, ABD'nin eski Ankara Büyükelçileri Abramowitz, Eric Edelman, Yahudi stratejist Alan Makovsky'le buluştu.Herhalde, asgari ücret, emekliler konuşuldu!
16 ARALIK 2013: BARZANİ DIYARBAKIR'DA .
6 OCAK 2014:
Ne tesadüf! Katil Esad'ın himayesinde, Suriye'nin kuzeyinde Kürtler'in yoğun olduğu ve Batı Kürdistan ya da Rojava olarak da adlandırılan bölgede PKK'nın Suriye kolu PYD'nin üç kanton, (Cizire, Kobani, Afrin) kararı alması sağlanıyordu. Barzani-Türkiye liderliği buluşmasından, Kandil çetesi, PKK ve BDP Başkanı Selahattin Demirtaş memnun olmadı. Neden acaba?
9 OCAK 2014: KÜRT PETROLÜ CEYHAN'A AKMAYA BAŞLADI. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, AMERİKA'YA RAĞMEN, KÜRT PETROLÜNÜ CEYHAN'A AKITMASI VE DÜNYAYA SATIŞI, küresel güç odaklarının nefesini kesti.

SONUÇ: Derin Amerika-Avrupa-CIAMossad-MI6-BND, NEO-CON'lar, Barzani-Türkiye beraberliğinden çok rahatsızdı.
Kılıçdaroğlu ve Demirtaş üzerinden, Türkiye ve Irak-Suriye hattında yeni proje devrede: NEO EMPERYALİSTLERİN ÜST AKLI, TAYYİP ERDOĞAN'I KUŞATMA, BÜYÜK TÜRKİYE'Yİ KÖSTEKLEME' PROJESİ...
ONLAR KONUŞUR ; ERDOĞAN DAVUTOĞLU YAPAR ...
AZİZ MİLLETİMİZ DE, YENİ TÜRKİYE'NİN KUŞATILMASINA ASLA İZİN VERMEZ.