BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 21 Aralık 2014

Gülen darbesinin yol haritası -3

Fethullah Gülen,2008 yılında verdiği, bugün daha iyi anlaşılan bir vaazında şöyle konuşuyordu: "Belli bir noktaya ve kıvama gelecekleri ana kadar adamlarımızın dikkatli olmasında, gizlilikle hizmete devam etmeleri şarttır. Yanlış bir şey yapar, gereken mesafe alınmadan, bir kısım erken vuruş diyebileceğim çıkışlar olmamalıdır. Böyle bir dönemde, tam özünüzü bulacağınız, kıvama ereceğiniz ana kadar dünyayı sırtınıza alıp taşıyabilecek güce ulaşacağınız ana kadar beklenmelidir...
Türkiye'deki devlet yapısı ölçüsüne göre bütün anayasal müesseselerdeki güç ve kuvveti cephenize çekebileceğiniz ana kadar her adım erkendir."

Zaman tamamdı. Gülen cuntasının emniyet-savcı-hâkim-özel yetkili mahkeme-Yargıtay-kendi ve merkez medyası hazırdı. CHPMHP hazırlıklıydı. 17/25 Aralık günü gerçekleştirecekleri darbeyle, Başbakan Tayyip Erdoğan'ı tasfiye edeceklerdi. Aziz millet Tayyip Erdoğan'ı yedirmedi.

Fethullah Gülen cuntası büyük şaşkınlık yaşasa da, 30 Mart seçimlerine yönelik derin operasyonları sürdürmek zorundaydı.
Üst Akıl tarafından kurgulanan siyaseti dizayn planlarına KAOS TAKTİKLERİYLE yardımcı oldular. 30 Mart seçimlerini muhalefete kazandıracaklar, kendi adamlarını Çankaya'ya çıkaracaklardı.

ERDOĞAN'IN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN EKMELEDDİN İHSANOĞLU PROJESİ DEVREYE SOKULDU... CHP-MHP adayı olarak milliyetçi muhafazakâr Ekmeleddin İhsanoğlu'nu arenaya sürdüler. MİT'in Suriye Bucak Türklerine gönderilen TIR'larına utanmadan, arlanmadan operasyon yaptılar. Dışişleri Bakanlığı'ndaki kozmik toplantıyı deşifre ettiler.

Gülen bir vaazında meydan okuyordu: Bizim hizmetimizin felsefesi bir yerlerde bir ev açmaktır ve bir örümceğin sabrıyla ağlarımızı öreceğiz, insanların gelip bu ağlara düşmesini bekleyeceğiz ve ağlara düşenleri eğiteceğiz."

İşadamlarını korkutarak elde tutmaya çalıştılar. Cemaat'in gazetelerinin hedef seçtiklerini yok etmeye yönelik iftira dolu raporları elden ele dolaştırdılar. FETHULLAH GÜLEN-CHP-MHP çok uğraştı ama olmadı.

PSİKOLOJİK HARP EĞİTİMLİ CUNTA : Hemen hemen her olayda, Gülen cuntasının tepe isimlerinin çok önemli bir özelliği göze battı. Psikolojik harp tekniklerini çok iyi uyguluyorlardı. Partizan emniyet ve istihbaratçılarının değişik tarihlerde Amerika'da psikolojik harp eğitiminden geçtikleri biliniyordu. Son olarak, Fuat Avni Havuzu üzerinden planlanmış bir psikolojik savaş yürüttüler. Bu davaya yönelik olarak ulusal ve uluslararası kamuoyunu önceden oluşturulmak istendi. "Özgür basını susturma" mahreçli manevralar yapıldı. "İngilizce ve Türkçe yazılı pankartlar" uzman olduklarını gösteriyordu. Bu "pankart"lar "İngilizce" yazıldı ki; yabancı televizyonlar yayınladığında, dış kamuoyu okuyabilsin ve "Türkiye'de bağımsız medyanın susturulmak istendiği" kurgusu kafalara işlesin. Gülen'in yakın dostları İNGİLİZ REUTERS haber ajansı seferber oldu.

CNN International canlı yayındaydı
. ABD, İngiliz, Alman, Yahudi medyası yorumları tırmandırdı. Muhalefet parti temsilcileri Fethullah Gülen Medya-TV canlı yayınlarına koştular. KÜRESEL KOALİSYON tüm kodlarını sergiledi.

SONUÇ: SON HEDEFLERİ 2015 SEÇİMLERİ... Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oylarını tırtıklamak, yeni anayasa çıkaracak rakama (en az 330 milletvekili) ulaşmasını engellemek, eski anayasa ile baş başa kalacak Tayyip Erdoğan'ın zayıflatılmasına yol açmak. Hain ruhlu odaklar tatil yapmıyor. Yerli ve yabancı derin odaklar uyumuyor. Beşinci kollar, satılmışlar 2015 seçimlerinin son viraj olduğunu biliyor. Aziz milletin tokatı bu sefer nefeslerini kesecek. Çünkü 2019'a kadar seçim yok. Ameliyat yapacak Türkiye de yok. Satacak topraklar, sokaklara sürecek insan bulamayacaklar.
DÖRDÜNCÜ YAZI: RUH İKİZİ CUNTALAR. 28 ŞUBAT CUNTASI FETHULLAH GÜLEN GÜLEN CUNTASI-İSRAİL HATTI