BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 18 Ağustos 2014

Çatının mimarı kim?

Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerinden bir hafta geçti. Halkımızın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olarak, Tayyip Erdoğan büyük bir zafer kazandı. Aziz milletin sağduyusunu, ferasetini yeniden gördük.
Siyasi ve ekonomik istikrara verilen hayati desteğe tanık olduk.
Kaybeden cephede neler oldu? Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu, CHP, MHP, DSP, LDP, DP, BTP, BBP, Dev Parti, TSİP, DYP, Kadın Partisi, Hak ve Adalet Partisi, Türk Parti ve Büyük Anadolu Kalkınma Hareketi olmak üzere 14 siyasi parti destekledi. ÖNEMLİ SORU:
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun arkasına yapılan tuhaf yığınağın mimarı kim?
Nasıl oluyor da, birbiri ile yan yana gelemeyecek, çay içemeyecek, yüzlerini görmekten rahatsız olacak 14 siyasal parti İhsanoğlu'nun arkasında toplandı?
Ekmel Bey'e "Seni destekleyen partilerin adını say" desen, bilemez. "Kimler bunlar" desen, söyleyemez. "Hangi siyasi fikrin ve odağın adamları" desen, akıl yürütemez.
Ekmel Bey'in arkasına, birbirini sevmeyen, tanımayan, sağdan solun kenarlarına kadar fikri temsil eden 14 partinin toplanmasının arkasında yatan en büyük düşünce, 2015 seçimleriydi. 14 farklı fikir ve muhalif seçmen arasında geçiş için sıcak bir iklim yaratmayı denediler.
İlginçtir... 10 Ağustos sonrasında, 14 farklı partinin temsilcilerini bir araya getirdiler. "Cumhurbaşkanı seçimi için MHP ve CHP'nin bir aday üzerinde birleşmiş olması bir uzlaşma kültürünün başlangıcıdır. İşbirliği Türkiye için devam etmeli" görüşünü paylaştılar.
Bu konuyu asla ıska geçemeyiz. ŞİFRE BURADA. BU ŞİFRE, KÜRESEL OYUN-BİR SİYASAL MÜHENDİSLİĞİ İŞARET EDİYOR.
Stratejik akıl yabancı işi

Belli ki, YABANCI STRATEJİK AKIL devrede... Stratejik aklın, Türkiye'nin geçmişine olduğu kadar geleceğini de hâkim olmak, ipleri elinde tutmak isteyen-düşünenplanlayan bir odak olduğu gerçeğini görmeliyiz.
Bu işleri dünyada en iyi yapacak ülke İNGİLTERE'dir. Sonra İsrail, Amerika'nın derin gücü (silah-kimya-petrolpara gücü) ve Almanya'dır.
Dünya patronu D. Rockefeller "Türkiye, dünyadaki en stratejik konumdaki ülkedir. Avrupa ve Asya arasında bir köprü durumdadır. Maden, petrol, doğalgaz gibi zengin yer altı kaynaklarına sahip Ortadoğu ve Kafkasya'ya hakim olmak istiyorsak bu ülke elimizin içinde olmalıdır" demişti.
Türkiye projesini ortaklaşa "Derin İngiltere artı Yahudi Sermayesi artı İsrail" hazırladı. Daha geniş yorumla, Dünya Silah - Kimya – Petrol - Banka grubunun, (Bilderberg-IMF-Dünya Bankası) New York-Londra-Telaviv ekseni yürüttü. ÜÇ AŞAMALI PLAN: Bu derin proje 2013 yılı başlarında hazırlanmıştı. Tayyip Erdoğan'ı tasfiye etmek üzerine kurgulandı. 3 aşamalıydı.
BİR) Taksim/Gezi kaosu ve 17/25 Aralık darbe projesi, İKİ) 30 Mart 2014 seçimlerinde Başbakan Tayyip Erdoğan'ı geriletmek, Ak Parti'yi zayıflatmak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP-MHP muhalif kanadın adamını Çankaya'ya çıkarmak, ÜÇ) 2015 seçimlerin de CHP-MHP koalisyonunu iktidara taşımak.
SON PERDE: Yabancı stratejik aklın büyük projesinin iki ayağı çöktü. Tayyip Erdoğan Çankaya'ya çıktı. Şimdi, büyük projenin 3 üncü ayağı kullanımda olacak.
Ne yapacaklar? Erdoğan sonrası Ak Partinin zayıflatılması, genel seçimlerde CHPMHP koalisyon hükümeti çıkarmak ve Tayyip Erdoğan'ı Çankaya'da kuşatmak...
SONUÇ: Yabancı stratejik akıl ve içimizdeki İngiliz muhiplerinin son hedefi:
TÜRKİYE'NİN ORTADOĞU VE AFRİKA'DAN ELİNİ ÇEKMESİNİ SAĞLAMAK, ENERJİ KORİDORLARINA YENİDEN HÂKİM OLMAK ...
YIKICI MUHALEFETE SON DARBEYİ VURMAYA, 2023-BÜYÜK TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDEKİ SON SETLERİ YIKMAYA HAZIR MIYIZ?