BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 16 Ocak 2014

Paralel plana millet şamarı

Türkiye'nin son 20 yılı, DERİN OPERASYONLAR tarihini de içerir. Aynı küresel odaklar tarafından kurgulanmış zaman ayarlı derin operasyonların tek hedefi vardı: "100 yıl uyutulmuş Türkiye uyanmasın. Dünyanın en stratejik coğrafyasında başını kaldırmasın. Enerji haritalarına sadece baksın. İslam dünyasının kanını emenlere karşı bir hareketin lideri olmasın."
Gözünü kan bürümüş karargâhların 1993 ve 2013 yılları arasında yaptıklarının apayrı yerleri vardır.
Türkiye'nin demokrasiye aşık evlatları, her derin operasyonun karşısında kaya gibi durmuş, attığı şamarlarla oligarkları ve onların uzantılarını ya sandığa ya da tarihe gömmüştür.
Derin operasyon kodları

l 1993: Cumhurbaşkanı Özal'ı zehirlediler. Eşref Bitlis paşayı, MİT'in efsane adamı Hiram Abas'ı, Özal'ın yakın dostu Adnan Kahveci'yi, usta gazeteci Uğur Mumcu'yu katlettiler. Özal'ın, "Musul-Kerkük'e girme" kararına, Genelkurmay Başkanı Necip Torumtay'ın karşı çıkarak istifa etmesi ise halkımızın ruhunda DERİN BİR YARA olarak kalmıştır.
1997: POST-MODERN DARBE İLE milli iradeyi esir aldılar.
2001: Gözlerini kan bürümüş karargâhlar, ekonomik kriz yarattılar.
Milletin 300 milyar dolarını uçurdular.
Yetmedi. 2002'de DSP ikiye bölündü.
ABD'nin gönderdiği Kemal Derviş, kara kutu Hüsamettin Özkan ve İsmail Cem'in organize ettiği Yeni Türkiye Partisi kuruldu. Sonuç:
Sandığa gömüldüler. Halkımız, AK Parti ve lideri Erdoğan'ı iktidara getirdi.
2007: Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken TSK, 27 Nisan muhtırasını verdi. Anayasa Mahkemesi '367' garabetine imza attı. Erkan Mumcu'nun yönetimindeki ANAPDYP darbecilere katıldı. Sonuç: Erken genel seçimde, millet hepsini sandığa gömdü. Erdoğan'ı ikinci kez iktidara getirdi, Çankaya'ya Abdullah Gül'ü çıkardı. Derin operasyon çökertildi.
2008: Anayasa Mahkemesi iktidardaki AK Parti'nin kapatılmasını içeren iddianameyi 31 Mart 2008 günü kabul etti. Hedef, Başbakan Erdoğan'ı siyasetten uzaklaştırmaydı.
Sonuçta derin operasyon ters tepti.
Deniz Baykal'a kasetle darbe vuruldu.
CHP dizayn edildi. Hüsamettin Özkan ve büyük sermaye, Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başına getirdi. Devlet Bahçeli'nin kader arkadaşlarına kasetle operasyon yapıldı. Halkımız Cumhurbaşkanı seçmeye hazırlanıyordu. Yapılanlara bakınız. 2013 yılında Taksim-Gezi ile derin operasyona başladılar.
VE... 14-25 ARALIK 2013.
1993'ten bu yana son 20 yılın en acımasız derin operasyonunu gerçekleştirdiler. Bir uluslararası organizasyon. Londra ve Chicago merkezli sermaye grubu, Yahudi lobisi ve projenin tamamlandığı Utah'taki akademi... Ahtapotun önemli kollarındaki Hizmet hareketi bu yapının unsuru. Bu derin operasyonun bir karşılığı olmayacak mı? Olacak. HALKIMIZIN ŞAŞMAZ İRADESİ.
Sonuç:
Tarih tekerrürden ibaret ise ülkemizin parlak yarınları için sıra yeniden kurtuluş savaşına geliyor.
Bu sefer tarih sahnesinde, 76 milyonun RUHU var. Milyonlarca demokrasiye aşık evlatlarımız var.
Halkımızın bize bu tezgâhı kuranlara kahredici şamarını indirmesinin ayak sesleri yakındır.
Bu ayak sesleri çok yakında PENSİLVANYA'DA, NEWYORK'TA, LONDRA'DA ve TEL AVİV'DE DE duyulacak.