Tarihi 20 Temmuz 2017

Eleman!

Bir generalimizle sohbet ettik dün.
"Çin ve Rusya'daki generaller birer stratejist... Sürekli ülkeleri için stratejiler üretiyorlar" dedi.
Amerika'da eğitim görüp ülkesine dönen subaylarımızın strateji üretmekten nasıl kaçındığını da anlattı.
"Bizdekiler strateji yerine göze girmek için kışla bina yapımları ile uğraştılar" dedi. 2003'te bir Türk generali de "Türkiye için en büyük tehdit Amerika'dır" diye demeç verdi. İşte sohbet ettiğimiz o general, "Vatanını, bağımsızlığı düşündüğünde gelirler, içerideki piyonlarla darbe yaparlar" dedi. CIA projesi ile içten içe önce ordumuzun ele geçirildiğini, ardından işbirlikçilere yol açmak için darmadağın edildiğini anlattı. "Terfi edecek subaylarımız bile Amerika'da İsrailsever CFR toplantılarında belirleniyordu" diye ekledi. CFR, Amerika'daki Haçlı-Siyonist ittifakı NeoConların kalbi durumundaki yerlerden biri. O NeoConlar'dan bitik Michael Rubin bir tweet atıyor. "Türkiye'de 15 temmuz darbe girişimini laikler yaptı" diyerek FETÖ'yü aklıyor. Adından terörist FETÖ'nün lideri, Amerika'da eğitim gören Mısır'da darbe yapan Sisi'nin gazetesine demeç veriyor. "15 Temmuz darbe girişimini laikler yaptı" diye. Haçlı-Siyonist ittifakı NeoCon düğmeye basıyor, FETÖ de aynı sözlerle bağırıyor.
Aynı merkezden beslendiklerini açık edecek kadar cüretkar ve yalancı takılıyorlar. "Darbe laiklerin eseri" diyerek yeni hedeflerini adeta ifşa ediyorlar. Yeni proje "Laik-antik laik çatışması"ndan medet umduklarını gösteriyorlar. CHP lideri Kılıçdaroğlu laikleri- PKKseverleri-FETÖ aşıklarını yanına alarak "Herkes için adalet" diye yollara düşüyor, FETÖ'cü darbecilere ve MİT TIR'larına kurdukları kumpasta ülke aleyhine yalan belgeleri sızdıranlara sahip çıkıyor. CHP'de çok sayıda milletvekili, bitik NeoConların ve FETÖ'cülerin twitter gazlamasından ilham alarak onların ağzıyla konuşuyor.
Ancak Michael Rubin ve FETÖ çıkıyor,"15 Temmuz'u laikler yaptı" diyerek o CHP'ye darbeci elbisesi giydiriyor. Amerika'nın kullandıklarının maalesef Türkiye'deki bazılarını da fena halde kullandığına şahit oluyoruz. Bitmiyor... Sivil toplum örgütlerini de "Kaos" amacıyla sahaya sürüyorlar. Son örneğini Heybeliada'daki gizli toplantıda gördük. Alman ve İsveçli ayaklanma uzmanları, Uluslararası Af Örgütü, Helsinki Yurttaşlık Örgütü üyesi Türklere eğitim verirken yakalandı. Putin iktidara geldiğinde ilk işi Sivil Toplum Örgütlerini kapatmaktı.
Ardından Oligarklarla FETÖ'cüleri kovmuştu.
Amerikan ambargosuna rağmen "Bana mısın" dememişti. Şimdi Türkiye de aynı yolda gidince, Amerikan elçisi, kullandıkları sivil toplum örgütü üyelerinin tutuklanmasına karşı çıkıyor "Özgürlük" çağrısıyla adeta "Bunlar elemanım" diyor. Yetmiyor, dün de ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, ayaklanma uzmanlarından ders alan, bylokcularla irtibatlı ve PKK ile iç içe olan isimlerin derhal serbest bırakılmasını istiyor. Halk Bankası yönetisini Amerika'da tutukluyorlar "Hoop" diyorsun... Amerikalı sözcü "Bizde yargı var" diyor... "FETÖ darbeci, 250 kişinin katili, tutuklasana" diyorsun " Yargı var" diyerek geliyor. Sonra utanmadan elemanları için "Özgürlük" diye çığlık atıyorlar. Sizdeki yargı da bizdeki çalgı mı? Dedik ya elemanlar onların... Sen Suriye için Pentagon'da çizilen haritalara itiraz edersen, Çin ile önemli anlaşmalar imzalarsan, Rusya ile CIA-FETÖ patentli uçak düşürme krizine rağmen yakın ilişki kurarsan tabii ki ayaklanma uzmanlarından eğitim alan elemanlara ihtiyaç olacak. Tabii ki "Özgürlük" yaygarası koparacaksın. Dün sohbet ettiğimiz General "Beş NATO üyesinde Rus yapımı S-400 füzeleri var. Kimse gıkını çıkarmadı. Türkiye sipariş verince NATO ve ABD ayağa kalktı" dedi. NATO'nun kullandığı ve Türkiye'ye verilmeyen patriotlar 20-30 kmlik alanda etkili oluyor. Generalimiz "Halbuki S-400'ler 200-400 kmlik bir alanda etkili. Rusya Suriye'ye S-400 yerleştirdiğinde Amerikan uçakları korkudan bir süre kalkamadı." diye ekledi. Bir ev yapar, çatıyı eksik bırakırsan o evde güvenlik olmaz. Ancak bizi yıllarca güvenlikten yoksun ve kendilerine muhtaç hale getirip yönettiler. Yeni Türkiye artık kendi yolunda gidiyor, kendi göbeğini kendi kesiyor. İşte buna deliriyorlar. Kullandıkları FETÖ'yü de "Darbeyi laikler yaptı" diye konuşturup, yeni bir kavgadan ekmek çıkar mı diye bekliyorlar. Bizdeki laik arkadaşlar da Pensilvanya ağzıyla yürüyor. Ne diyelim?
Allah zihin açıklığı versin.