Tarihi 22 Temmuz 2016

Çuval

Herkes aynı soruyu tartışıyor.
Kadın, çocuk demeden önüne gelenin üzerine tank süren gözü dönmüş caniler Cumhurbaşkanımızın, Genelkurmay Başkanımızın yanına kadar nasıl sokulabiliyor? İhanet şebekesi nasıl bu kadar yakınlara sızabiliyor? Bir görüntü vardı...
Aslında o her şeyi anlatıyordu.
Darbeci generaller yakalandıktan sonra yan yana dizilmişti.
"Kimsiniz" sorusuna bir hain "Ben Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanıyım" diyordu. Diğeri de "Ben Genelkurmay Personel Daire Başkanıyım" diye ekliyordu.
İki hayati önem taşıyan kilit noktayı ele geçirirseniz, ORDUDA her yere sızarsınız.
Cumhurbaşkanı veya Genelkurmay Başkanı'na yaver mi lazım? Personel Daire Başkanı üç isim önerir. İstihbarat Daire Başkanı da "Bu isimler temiz, vatansever aslanlar" derse, ihanet şebekesinin önerdiği isimlerden birini seçersin. Yılan koynuna kadar girer. Karşımızda 40 yıllık bir yılan besleme, büyütme ve yerleştirme organizasyonu var. 40 yıl önce Demirel dönemi... İsmet Sezgin vasıtasıyla atanan Diyanet İşleri Başkanı, gidiyor hiçbir vasfı ve etiketi olmayan Fethullah'ı durup dururken VAİZ kadrosuna alıyor. İşte operasyon o dönemde başlıyor. O yıllarda İzmir Efes Otel'de çalışan personel salonların nasıl kapatıldığını çok iyi biliyor. Otele Demirel, İsmet Sezgin ve Fethullah Gülen'in geldiğini ve kapatılan o salonlarda nasıl buluştuğuna tanık oluyor. İşte o esrarengiz İzmir buluşmasında oteldeki buluşmaya gelenlerden biri de CIA ajanı Graham Fuller.
Fuller Afganistan'a kadar İslam dünyasında CIA adına operasyonlara katılarak alanında uzman oluyor. Ve dünyada bir milyarı aşan Müslümanları ABD'nin yönetmesi adına projeler hazırlıyor. FETÖ işte bu projenin bir uzantısıdır. Ve ABD'ye kaçtığında FBI "Bu adam tehlikeli" diyerek sınırdışı edilmesini istiyor. Ancak araya biri giriyor.
"Ben kefilim, oturma iznini verin, ABD çıkarları için vazgeçilmez adam" diyor. Bu kefaletle FETÖ'ye oturma izni veriliyor. ABD çıkarları için vazgeçilmez olan adama kefil olan CIA'nın İslam dünyasını yönetme projesi mimarı ajan Graham Fuller'den başkası değil. FETÖ bir eleman, kullanılan bir maşa. Tıpkı yıllarca ABD'de eğitim verildikten sonra Yunanistan'ın başına getirilen Papandreu gibi. Polonya'nın başına da şimdi bir ABD'li getirildi. İsrail ve Polonya ABD için çok önemli. Ancak Türkiye konumu ve stratejik önemi nedeniyle Polonya-İsrail ikilisinin toplamından kat kat daha önemli.
Hem Ortadoğu'yu, hem de İslam coğrafyasını yönetmenin yolu Türkiye'ye sahip olmaktan geçiyor. Yıllarca CIA'nın yatırım yaptığı Fethullah'ı getirip bir de Halife ilan edersen, ABD'nin zorlandığı İslam coğrafyasını bir maşa ile kolayca yönetirsin. Hedef buydu, onun için yıllarca soruları çaldırarak, tüm istihbarat yöntemlerini kullanarak, eğiterek Ordumuzda her yere sızdılar. Rusya'yı ekonomik olarak küçültmeye çalışan bir ABD vardı karşımızda. Ayrıca NATO'yu Karadeniz ülkelerinde güçlendirmek için çalışmalar yapılıyordu. Kırım'ı işgal eden Ruslar Karadeniz'de durdurulacaktı. Haçlı- Siyonist ittifakı Neoconlar aylardır "Türkler Ruslarla işbirliği yapıyor. Karadeniz'de NATO gücüne diğer ülkeler hazır ama Türkiye ve Bulgaristan'da sıkıntı var, karşı çıkabilir" diye bağırıyorlardı yayın organlarında. Onun için FETÖ pilotlarını kullanarak Rus uçağını düşürttüler.
Türkiye buna rağmen Rusya ile dondurulan ilişkilerinde buzları eritti. Suriye'de de kurdukları terör ordusu PYD nedeniyle de anlaşmazlık vardı. Ankara Washington'un ordusu PYD'yi yöneten Bahoz Erdal'ı öldürüyordu. ABD'nin Suriye'deki terörist ordusunun komutanı nasıl öldürülürdü?
Adamlar rahatsızdı ve ellerinde üniforma giymiş başka teröristler, HAİNLER vardı.
Kızına ANKARA ismini koyan, Türkçe'yi ana dili gibi bilen CIA Haberalma Konseyi Başkan yardımcısı olan Graham Fuller'in kefil olduğu, "ABD çıkarlarının adamı" ilan ettiği FETÖ ne güne duruyordu? CIA komutasında FETÖ Sızmasının getirdiği bir terör saldırısı ile karşı karşıyayız. Şimdi ABD'nin Neconlarına ait ağlama kağıdı Foreing Policy adlı dergide "Mısır'da SİSİ ile kazandık ama Türkiye'de çuvalladık" diyerek nedenlerini arıyorlar. Evet elleriyle tank durduran HALKIMIZI düşenemediler, çuvalladılar. Bir çuval FETÖ'yü berbat ettiler.
Kaybedenler şimdi bir haini ÇUVALA koyarak göndermek zorunda.
NOT: Yakında Bulgaristan da karışırsa şaşırmam!