Tarihi 18 Ağustos 2015

Sırtlanların çakalları

Dünya arenasında dostlukların tamamı sahte. Ön planda olan daima çıkarlardır.
Bakın Almanya yıllardır PKK'yı besliyor.
Çünkü Avrupa'da yaşayan 3.5 milyon Türk'ten korkuyor. O yüzden yıllardır milyarlarca dolar Almanya'dan geliyor Kandil'e. Son gelinen noktada zırhlı birliklerimize saldıran PKK'nın elindeki insansız zırh deliciler Alman malı çıkıyor. Güya Almanlar Peşmergelere vermiş, onlar da PKK'ya satmış. Şuna inanın ki, Alman istihbaratı, gemilerle IŞİD petrollerini almak üzere Lazkiye'ye gönderdikleri tankerlerden boşaltıyorlar o silahları.
Esed'de anlaştığı YPG üzerinden Kandil'e taşıyor.
Bizim tanklarımıza, zırhlı araçlarımıza çevrilen Alman malı ağır silahlara karşılık, Berlin hükümeti Türkiye'de konuşlanan patriotları geri çekiyor. Almanya'daki hükümetin koalisyon ortağı SDP'nin savunma uzmanı Rainer Arnold nedenini utanmadan açıkça söylüyor. "Patriotları geri çekmemizde PKK'ya Türk ordusunun yaptığı hava operasyonları etkili oldu" diyebilecek kadar yüzsüzleşiyor. Almanya en büyük savaşlardan birini Balkanlar'da Türkiye'ye karşı veriyor.
Bankalarla girdikleri Hırvatistan'ı neredeyse teslim aldılar. Hırvatlar şu anda Almanlarla karı koca hayatı yaşıyor. Aynı Alman bankaları hemen ardından Bosna Hersek'e bodoslama daldı. Ancak burada karşılarına Türk bankaları ve Türkiye sevgisi çıktı.
Hırvatistan'ı alıp, Bosna üzerinden Akdeniz'de geniş bir yelpazeye yayılmak isteyen Almanya yıllardır PKK'lı teröristlere kucak açıyor, liderlerini teslim etmiyor. Aynı Almanya'da DHKP-C liderleri sefa sürerken, Okmeydanı'ndaki hücre evlerinde Alman pasaportlu ajanlar cirit atıyor ve yakalanıyor.
Katillerle, İNSAN ÖLDÜRENLERLE koyun koyuna giren, ardından dönüp sık sık bize "İnsan Hakları" dersi veren, Cumhurbaşkanını bile Türkiye'de "HAK-HUKUK" konuşturması yapan bir ikiyüzlüler devleti var karşımızda. Yavuz Sultan Selim Han, ne zaman Edirne'yi geçip, Balkanlar üzerinden sefere çıksa, hemen İran Erzurum'a giriyordu.
Osmanlı Ordusu geri dönüp İran'ı hallediyor, diz çöktürüyor, özür diletiyordu. Ardından tekrar Erdine'yi geçiyor ancak aynı İran tekrar Erzurum'a kadar topraklarımıza dalıyordu.
Şimdi savaşlar parayla ve teröristlerle yapılıyor.
Ne zaman ki Ortadoğu enerji hatlarına gönül bağlarımızla inmeye başladık, PKK'yı sürdüler üzerimize. Katillere bomba yağdırdık, patriotlarını çektiler ülkemizden. Paralel savcıları, darbe yapıp ele geçirdikleri Ukrayna üzerinden Almanya'ya taşıdılar. Oradan da İngiliz sömürgesi Kanada'ya götürüp ağırlamaya hazırlanan bir Berlin-Londra ittifakı var karşımızda. Doğu'ya gidiyoruz, Balkanlar'da gönüldaşlarımıza yanaşıyorlar SİNSİCE...
Balkanlara gidiyoruz, doğudan PKK piyon taşını sürüyorlar öne. PAPA'nın son Türkiye ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Sultan Mehmet'in 650 yıl önce Balkanlardaki tebası için yayınladığı İNSAN HAKLARI FERMANINI okudu. Sonra o fermanı PAPA'ya hediye etti. Kısa bir süre sonra Erdoğan Bosna'ya ziyarete gitti. 15 gün sonra PAPA hiç programında olmamasına rağmen aniden Bosna'yı ziyaret ederek misilleme yaptı Erdoğan'a. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz haftalarda Bosna'da Fatih Camii'ni restore ettirip açılışını yaptırdı. O caminin hemen arkasında ve dibinde çanlar çalıyor bir kilisede.
Önden bakınca yükselen minareyi ve en tepesindeki HİLAL'i görüyorsunuz.
100 metre gerisinde ise HAÇ yükseliyor.
Geçtiğimiz aylar da Bosna'da Sırplar'ın keskin nişancılarla binlerce Boşnak öldürerek rekor kırdıkları tepeye gece aniden birileri DEVASA Haç dikti. Bir gecede yıktılar o Haçı Boşnak gençler. ABD ile "HAYATİ Ortak" durumuna gelen, Ortadoğu'ya inen, Balkanlar'da son 10 yılda müthiş bir mesafe alan Türkiye'nin karşısına, tüm devlet düşmanlarını ve teröristleri besleyen AVRUPA SIRTLANLARI dikiliyor. Onların kucağına oturan Türkiye düşmanları da kukla çakallar olarak neye hizmet ettiklerini bilmeden çocukları ölüme gönderiyor. Aynı Allah'a inanan Kürt kardeşlerimizle bizi ayrıştırmaya kalkan terörist gruplar şunu iyi bilmelidir.
Bosna'yı fetheden Gazi Hüsrev adına başkent Sarajevo'da inşa edilen caminin imamı ilk Sırp saldırısında öldürüldü. Ardından sırayla ölüme gideceklerini bile bile tam 30 kişi çıktı o minareye EZAN okumaya.
Hepsi de öldürüldü ama Bosna'da EZANLAR hiç susmadı. Siyonist-Haçlı ittifakına hizmet eden ateist ve komünist PKK yönetimi bunu asla unutmasın!