Tarihi 11 Temmuz 2015

Çakallar ve sincaplar

Savaşlar sömürü ve PARA olarak geri döner. Sömürgeciler artık yeni metotlar deniyorlar. Ülkelere asker göndermek yerine, çıkar sağlayacakları memleketlerde insanları birbirine öldürterek daha fazla KAR hazzını yaşıyorlar. PARA'nın Baronları, 2008 yılında emlak ve borç krizini patlattılar önce. Böylece büyük miktarda sermayeyi ABD dışında çıkarttılar. Morgan Stanley, Lehman Brothers, Goldman Sachs, Merrill Lynch gibi bankalar arkalarına Amerikan Federal Reserv Bank'ı alarak büyük bir HORTUMLAMA operasyonuna geçtiler tüm dünyada. Kolay krediler, sahte borçları havalarda uçurdular, müşterilerine adeta mezar kazdılar. 2008 sonunda gelinen manzara korkunçtu. Dört büyük ABD bankasının serveti yeryüzündeki birçok ülkeden daha fazlaydı artık. Borç batağındaki ülkeler, müthiş operasyonla bu bankaların PİNPON topuna dönmüştü. PARANIN FİRAVUNLARI dört banka aracılığı ile kısa zamanda 8 trilyon dolar servete kavuştu.
Aralarında Rotschild hanedanına ait İngiliz Bankası'nın da bulunduğu beş banka 125 trilyon dolar değerinde karşılığı olmayan borç oluşturdular. Kriz döneminde ABD yönetimi de bu bankalara büyük destek çıkarak 20 trilyon dolar aktardı. Çok sayıda ülke ellerinde ABD hazine tahvilleri ve krizin batırdığı şirketlere ait hisse bulunduruyordu. Korkunç değer kaybı, dışarıdan yatırım yapan ülkelere trilyonlarca dolar kaybettirdi. Sadece Rusya, Çin, Japonya ve Brezilya'nın kaybı yaklaşık 2.5 trilyon dolardı. İçine Araplar'ı da dahil edince ABD'de çıkarılan PLANLI kriz sonrası dünyadan hortumlanan para 60 trilyon doları geçti. Dalgalı kur ve sanal parayla yutulan paranın miktarı 100 trilyon dolarları aşıyordu. Paranın TOPRAKTAN fışkırdığı nadide yerlerden biri de Ortadoğu'ydu.
Petrole boğulan ülkeler kendi haline bırakılırsa PARA'nın da o ülkelerde kalması demekti bu. Onun için kurtlarla saldırmaları, parçalara ayırdıktan sonra çakallarla leşleri yemeleri gerekiyordu. Nitekim öyle yaptılar.
Bölgede sürekli diktatörlükleri desteklediler, halklara büyük zulüm uyguladılar. Krallar PARANIN FİRAVUNLAR I oluyor, halk gördüğü zulümden kaçacak ve ortadan ikiye ayrılacak NİL nehirleri arıyordu. Böyle bir ortam BARONLAR için kaçırılmayacak fırsattı. Daha fazla bölünme, daha fazla parçalara ayırma ve daha çok ÇAKAL İŞTAHI demekti bu. Nitekim öyle yaptılar, perde arkasında yönettikleri hükümetleri ve istihbarat örgütlerini kullanarak bölgeyi teröre boğdular. Bugün sadece Suriye'de gelinen nokta bile dehşet sınırını aşmış durumda.
Başlangıçta Esad rejimi ile Özgür Suriye Ordusu savaşıyordu. Ardından EL-Kaide'yi sürdüler bölgeye. Sonrasında IŞİD'i kurdular, hem Irak'a soktular hem de Suriye'ye.
İngiltere'den daha büyük kara parçasını Amerikan zırhlı araçlarıyla donanmış IŞİD'e teslim ettiler. Irak'ta Kürtler'in, Şiiler'in üzerine saldılar, döndürdüler Suriye'de Araplar'a, Türkmenler'e, Kürtler'in üzerine sürdüler. Böylece Esad rejimini de mezara gömülmekten kurtardılar. Yarın IŞİD halledilirse adamlar için sorun değildi.
Suriye'de Kürtler'le, Arap ve Türkmenler'i birbirine kırdırmak için her türlü ORTAM dört dörtlük hazır hale gelmişti nasılsa.
Terör örgütleri korkusu diğer Arap ülkelerini de BATI'nın çakallarına daha da yaklaştırıyordu doğal olarak. Topraktan petrol olarak fışkıran para Batı'nın silahlarına, bankalarına, tahvillerine, şirket hisselerine ve emlağına yağıyordu artık.
Ve kazanan, dünyayı işgal eden DOLAR oluyordu. Euro'ya endekslenecek petrol fiyatları, BARONLARIN ABD Federal Reserv Bankası'nda karşılıksız bastıkları DOLARLARIN hiç olması demekti. Bu da yukarıda saydığımız HORTUMCU bankaların dolar yerine Euro stoğu yapmalarını zorunlu kılacaktı. Daha da ötesi petrol fiyatlarını etkileme anlamında, çakallıktan SİNCAP'a dönüşmeleri anlamına geliyordu. Onun için bölgemizde ölenler hep SİNCAP oluyor.
10 Arap ülkesinin koalisyon uçakları ile bombaladığı Yemen'den İran destekli Husiler Suudi Arabistan'a füze yağdırmış önceki gün.
YPG IŞİD'i hallediyormuş, IŞİD Kürtler'i...
Irak paramparçaymış! İran her yerde savaşıyormuş! Hepsi hikaye... Sincaplar en fazla 10 yıl yaşarlar. Ve çiftleşme dışında hep yalnızdırlar. İngilizler Büyük Britanya adasına Kırmızı Sincapları getirip deney yapmıştır.
Boz Sincaplar, Kırmızı olan işgalcilerin soyunu kurutmuştur. Bölgemizde de şimdi bu deneyleri test ediyorlar!
Ve derilerini SOYUYORLAR . O derilerden CÜZDAN yapmak için...