Tarihi 21 Mayıs 2015

Çıldırmakta haklılar

Necdli Muhammed diyor ki: "Safiye benimle İsfahan'a geldi ve iki ay müta nikahı ile yaşadık."
Necdli Muhammed, İngiliz Casus Hempher tarafından kıskaca alınan ve Suudi Arabistan'da vehabilik mezhebi kurdurulan kişi. Casus Hempher anılarında "Safiye ile Necdli Muhammed'i ben evlendirdim.
Safiye bir İngiliz casusuydu
" diyor. Hempher Londra'ya dönüyor. Yerini Abdülkerim diye biri alıyor. Ve Londra'daki casus Hempher'e, Muhammed'- den şöyle bir mektup geliyor: "Abdülkerim de, benimle Şiraz'a geldi. Safiye'den daha güzel ve daha cazip Asiye isminde bir kadın daha buldu. O kadınla da müta ile hayatımın en neşeli dakikalarını geçirdim." Peki İngiliz casusu Safiye'nin yerini alan yeni eş Asiye kimdi? Hempher onu da şöyle anlatıyor anılarında: "Abdülkerim, İsfahan Celfa'da oturan, İngiliz Sömürgeler Bakanlığının hristiyan bir ajanıdır. Asiye ise Şiraz Yahudilerinden olup, bakanlığın başka bir ajanıdır. Dördümüz, Necdli genci ileride kendisinden bekleneni en güzel bir şekilde yapabilecek surette yetiştirdik." Aradan yıllar geçiyor.
İngiliz BBC bir gençle yaptığı röportajı yayınlıyor. "İşte El-Kaide kurucu üyesi ve İngiliz istihbaratı MI6 ajanı" diye takdim ediyor o genci. Yani El-Kaide'nin kuruluşunda İngiliz ajanlarının yer aldığını itiraf ediyor. Ve dün bir haber yayınlanıyor İngiliz Daily Mirror gazetesinde. El-Kaide bağlantalı El-Şebab liderinin SAĞ kolu KADIN anlatılıyor haberde. Kadının lakabı, İngiliz gibi süt beyaz olduğu için "BEYAZ DUL". Adı Samantha Lewthwaite...
O bir İngiliz
... Belli ki İngiliz Beyaz Dul, El-Şebab lideri ile büyük aşk yaşıyor.
Daily Mirror, "Kenya'daki Garissa Üniversitesi'ne düzenlenen ve 148 kişinin ölümüne yol açan saldırıyı BEYAZ DUL planladı" diyor. Türkiye Somali'den 1200 gence burslu eğitim vereceğini ilan ediyor. Onbinlerce genç Türkiye'de eğitim için sınava koşuyor.
Ekim 2011'de binlerce öğrenci söz konusu sınav sonuçlarını öğrenmek üzere Somali Eğitim Bakanlığında toplanıyor. El Şebab tarafından konulan bomba patlıyor ve Türkiye'den burs kazanan 70 öğrenci ölüyor, çok sayıda öğrenci ağır yaralanıyor.
ABD'li gazeteci Julia Harte, World Policy Journal dergisinin 2012 kış sayısında "Türkiye Afrika'yı sallıyor" diye yazıyor.
Somali'ye yaptığı yardımlar ve burslarla Afrika ülkelerini fethetmeye başladığını vurguluyor. İngiltere Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkilinin, Mogadişu sokaklarında her köşe başında bir Türk bayrağı görülmesinden duyduğu endişeyi aktarıyor.
Ve Somali petrol kaynıyor. Bu ülkeye en çok yardımı İngilizler, sonrasında Türkiye yapıyor. World Policy Journal dergisi, "İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, Mogadişu'ya sürpriz ziyarette bulunarak ülkesinin Somali'yi yeniden inşa etmek istediğini söyledi. Bu heves İngiltere'nin pek azı keşfedilmiş olan Somali petrol rezervlerine olan ilgisiyle körüklenmişe benziyor" diye yazıyor. 2013 Mart ayı'nda bir haber tüm dünyaya geçiliyor. Haberde "Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı, petrol arama-çıkarma stratejisine Afrika`yı da ekledi. TPAO Sudan, SOMALİ , Tanzanya, Nijer, Senegal ve Kamerun`da imza aşamasına geldi" deniyor. Ve bir başka haber: "Türkiye K.Irak'la petrol anlaşması yaptı." İşte bu haberlerden sonra Türkiye'ye dışarıdan ve içeriden toplu hücum başlıyor. Gezi'yle, Oslo'yla, 17 Aralık'la geliyorlar. Ve gelmeye devam edecekler. Çünkü Türkiye Kandil'de 6 petrol kuyusu açmaya hazırlanıyor.
K.Irak'ta toplam 13 sahada gaz ve petrol arayacak. Doğalgazı K.Irak'tan bugünkü rakamlarla yüzde 50 daha ucuza getirecek.
50 yıllık anlaşmamız bulunan K. Irak'ta petrol ihtiyacımızın üçte birini biz üreteceğiz.
Cari açığımız kapanacak, enerjiye olan bağımlılığımız bitecek. Seçim sonrası, yapılan tüm anlaşmalar hız kazanacak.
Onun içindir ÇAKALLAR yurt dışından saldırıyor, içerideki yavruları da seçim öncesi ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Unutmayın Ankara'yı kontrol eden, Ortadoğu, Balkanlar ve Afrika'yı da kontrol eder. Onun için devamlı "İNDİRME" edebiyatı yapıyorlar. 7 Haziran onların kalplerine İNDİRECEK inşallah.