Tarihi 9 Nisan 2015

Yok artık öyle

İngiliz devletinin resmi yayın organı BBC'de dün şöyle bir haber vardı: "İngiliz Financial Times gazetesi'nde yayınlanan yazıda, Türkiye'de hükümetin ve hükümete yakın medya organlarının son aylarda ortaya attığı komplo teorilerine, kara propagandaya dikkat çekiliyor." Evet Financial Times haberi pişiriyor, BBC de iştahla böyle servis ediyor. Son aylarda Türkiye'de Batı karşıtı komplo teorileri fırtınası esiyormuş.
Haber şöyle devam ediyor: "Hükümeti destekleyen medyada dile getirilen son iddialardan biri de IŞİD'in, dış güçler tarafından devreye sokulan bir 'Türkiye'nin başarısını engelleme projesi' olduğu."
Evet aylardır IŞİD içinde İngiliz MI6, CIA ve MOSSAD ajanlarının cirit attığını biz yazıyoruz. Financial Times bunun komplo teorisi ve kara propaganda olduğunu iddia ediyor. Buradan da bizi "KOMPLOCULUKLA" suçlayan gazetenin ne kadar beyinsiz olduğu sonucu ortaya çıkıyor. Evet "Beyinsizler"... Beyinsizlik, bizi aptal zannedecek noktaya getirmiş onları.
Eğer yazdıklarımız kara propaganda ise, sizinkiler ne peki beynini kenara koymuş gazeteci müsveddeleri. Bir yıldır... Evet bir yıldır sayfalarınızda "Türkiye IŞİD'le ortak hareket ediyor, Türk istihbaratı yönetiyor" diye yazmadınız mı? Hatta başyazarlarınız birinci sayfadan bu iddiayı anırmadı mı? Peki sizinki ne o zaman?
Siz KARA ÇALMA, YALAN, DOLAN, İFTİRA'nın KRALI olacaksınız... Sizinki komplo olmayacak... Biz gerçekleri yazınca "Kara Propaganda" deme yetkisine sahip uzman olarak karşımıza çıkacaksınız. Daha bir ay önce sizin BBC "İşte El Kaide Kurucusu İngiliz MI6 ajanı" diye birini iftiharla sunmadı mı? Şanlıurfa'da IŞİD'e İngiliz terörist taşıyan İngiliz ajan yakalanmadı mı? Sayfalarınızda "Türkiye'de Merkez Bankası Başkanı'na, şu önemli isme asla dokunamazsınız" deme görevini ve CÜRETİN İ size kim verdi?
Hergün sayfalarınızda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaretler yağdırıp, KARA PROPAGANDA'nın dik alasını yaparken, bu ne yüzsüzlük! Türkiye'de kimin iktidara geleceğinden size ne! Yoksa üç resmi patronunuz FİAT'ın sahibi John Elkann, BARONL AR BARONU Lynn Forester de Rothschild'le Rockfeller size görev mi verdi? Türkiye'de komplo teorileri üzerinden Yahudi düşmanlığı yapılıyormuş. Öyle diyor dün Financial Times. Yahudi düşmanlığı değil SİYONİZM ve PARA İMPARATORLARININ tezgahları anlatılıyor bu ülkede. Bakın dün Yahudi işadamı dostum David Kazado geldi ziyaretime. 2004'te Portekiz Cumhurbaşkanı Türkiye'yi ziyaret ettiğinde David Kazado ondan bir ricada bulunuyor. "Türkiye'de isteyen Yahudilere Portekiz ve İspanya pasaportu verilsin" diye. O istekleri bundan 10 yıl önce kabul ediliyor. David Kazado "O günden beri Türkiye'deki bazı Yahudiler İspanya ve Portekiz pasaportu da alıyor. Yani rutin bir olay" diyor. Aynı David Kazado "Ama geçtiğimiz günlerde Financial Times 'Türkiye'de Yahudiler Portekiz, İspanya pasaportu alarak kaçmaya başladı' diye yazdı. Pasaport olayı yeni değil, 10 yıl önceki olayı 10 yıl sonra pişirip sayfaya koyuyorlar.
Yalan ve kara propagandanın dik alasını yapıyorlar
" dedi. Komplocu-kara propagandacı kim beyinsizler? Yine Financial Times yazarı David Gardner, yaklaşık 1.5 yıl önde köşesinde şöyle yazıyordu: "Kuzey Irak'ta Amerikan şirketiyle ortak petrol anlaşması yapan Türkiye Ortadoğu'da kumar oynuyor." Ne demek bu Fincancı Katırı Financial Times? İngiltere Ortadoğu'da petrol anlaşmaları yapıp trilyonları götürünce sizinki altılı ganyan mı oluyor? Bizim yaptığımız anlaşmadan neden rahatsızsınız? Bu TEHDİT ne diye? Bunun cevabını yazmak mı KOMPLO?
Savcımızı öldüren terör örgütüne yapılan baskında evde yakalanan İngiliz Pasaportlu ajan Kacinzky'e sizin İndependent gazetesi dün neden "Eylemci, aktivist" diyor. The Times neden "Yazar" diyerek sahip çıkıyor. Katillerle aynı evde nefes alan ve örgüte yüzbinlerce euro taşıyan vatandaşınıza neden sahip çıkıyorsunuz? Bu konuda sadece Takvim'in yaptığı haberlere neden sallıyorsunuz? Sizin medya sayfalarınızdan "CHP'ye oy verin" diye çağrıda bulunulacak, biz ne yapacağız? Armut mu toplayacağız? Bakın İngiltere'de seçim var önümüzde... "Siz hiç İngiliz İşçi Partisi'ne oy verin" diyen Türk gazetesi gördünüz mü?
Nedir bu Türkiye'deki iktidar sevdanız? Bu ülkede yaptıklarınızın ve yapacaklarınızın hepsini sorgulayacağız. Kurduğunuz tuzakları, komploları her gün yazacağız. Bitti artık o eski SAHİP günleri!