Tarihi 20 Ocak 2015

Zavallılar!!!

İngiltere'de, Ortaçağ'dan kalma Kraliçe'yi kimse sorgulamaz. Ancak adamlar öyle yüzsüzdür ki, kalkarlar başka ülkelerde halkın seçtiği Başbakanları ve Cumhurbaşkanları'nı sorgulama utanmazlığına arsızca dalarlar. Saraylarda yaşayan Kraliçelerine aldırmaksızın Türkiye'de yapılan Saray'a saldırırlar. Bakarlar ters tepiyor, bu defa Türkiye Cumhurbaşkanı'nın konuk ağırladığı külliyedeki "16 Devlet Tek Millet"i sembolize eden törene hücuma geçerler. Öyle bir Türkiye PARANOYAĞI olmuş İngiliz medyası vardır ki karşımızda, onlara "ÇÜŞŞ" demek bile yetmez.
Seçimler öncesi "Oyunuzu CHP'ye verin" diyecek kadar aptallaşan bir İngiliz Medya Yapısı var yeryüzünde. "Size ne lan"deseniz de katır inadı taşıyan bir SIPA vakasıyla karşılaşırsınız. Çünkü adamlar "Sizi biz yıktık, biz kurduk, sömürgesiniz" mantığında hala. Ve dahası yeryüzüne yayılmış Büyük Britanya İmparatorluğu sömürgeciliği artık tokat yiyor. Ortadoğu'daki güç dengeleri değişiyor, ABD İngilizleri kenara itiyor, tuhaf şeyler oluyor. CIA ajanı Robert Baer televizyonlara çıkıyor ve tuhaflığın ana kaynağına şöyle iniyordu; "Amerika'nın Irak'ta ve Ortadoğu'da başarısızlığa uğramasının sebebi bu yerleri anlamayışımızdan kaynaklanıyor.
Hala anlamıyoruz ve daha çok izole bir hale geliyoruz. Irak'ta Yeşil Bölge'de yaşıyorduk, aslında Irak'ta neler olduğunu bilmiyorduk.
Ortadoğu'da çatışmalar devam ettikçe ve biz 'HAÇLI KALELERİMİZE' çekildikçe anlamamız mümkün değil.
Tam anlamıyla kalelerimizden dışarı çıkmalıyız ve oraya gerçek manada gitmeliyiz
." Evet Ortadoğu'daki başarının yolu İngiliz DOLMASI ile bölgeye gitmek değil, anlamaktan geçiyor. Ancak "HAÇLI" kalelerinde yaşayarak Ortadoğu'yu anlamak da mümkün değil. O nedenle tam 600 yıl bölgede aynı inanç ve ideallerle birlikte yaşamış bir TÜRKİYE ile beraber hareket etmenin kaçınılmaz ZORUNLULUĞU ortaya çıkıyor. Bölgede geçerli olanın TÜRK pasaportu olduğu gerçeği, kenara itilmişlik korkusu yaşayan İngilizleri ve onların akrabalarını korkunç rahatsız ediyor. Onun içindir İngiliz Financial Times gazetesi dün BAŞYAZI'sını Türkiye'ye ayırıp, DEAŞ'la hareket ediyoruz iftirasıyla alçakça saldırıyor. Onun içindir onların akraba uşağı Hollanda'da bir siyasi parti dün "Türkiye'nin DEAŞ ile ilişkisi yargılanmalı" diyerek ülkeyi ayağa kaldırıyor. İngiliz Financial Times'ın patronları Rotschild ailesi ve Rockfeller'dir.
1600lü yıllarda Rotschild Hanedanı ilk bankayı kurmak için harekete geçti.
Amsterdam Bank'ı, Hollanda'daki Orange Hanedanı ile ortak olarak birlikte kurdular.
Hollandalı Orange Hanedanı üyesi Prens William'a gittiler. Ona İngiltere'den kız baktılar. İngiliz Kral James'in kızı ile evlendirdiler. Böylece İngiltere ile Hollanda'yı akraba yaptılar. Hollandalı Prens kuşağından 3. Willam bir süre sonra İngiltere tahtına oturan isimdi. İşte 3. William 1600'lü yılların sonuna gelindiğinde Rostchild Hanedanı'na İngiltere'de banka kurması için çağrı yapan isim oluyordu. O günden sonra birbirine akraba, Para ve kaoslardan beslenen, yeryüzüne yayılan yüzlerce banka kuruldu.
Hepsi toplanıp ADACIKLAR KULÜBÜ'ne üye oldu. Bu kulüp, George Soros Quantum Fun NTV'ye sermaye sağlıyordu. George Soros'un bu bankası Hollanda sömürgesi Curaco adasında işlem yapıyordu. Curaco adası ise uyuşturucu paralarının aklandığı yer olarak kayıtlara geçiyordu. Dünyada uyuştucunun devlet tarafından dağıtıldığı ülke Hollanda uyuşturucu Baronları yatağıdır. Geçtiğimiz haftalarda Hollandalı uyuşturucu Baronları İstanbul'da hem İstinye hem de Nişantaşı'nda eş zamanlı operasyon yaparak cinayet işlemiştir. Hollanda uyuşturucu mafyasının başında da bir İngiliz vardır. Petrol, PARA, uyuşturucu, Bankalar, aklama, cinayetler ve ülke yönetimleri konusunda muazzam ilişkiler ve akrabalıklar yaşayan iki ülke karşımıza çıkmaktadır. Ve her zaman olduğu gibi İngilizler, Türkiye'nin üzerine bir taşeron salmaktadır. O taşeron "Türkiye yargılansın" diyerek Hollanda'da harekete geçirilmiştir. Öfke duydukları YENİ TÜRKİYE'nin Sarayı'nda Cumhurbaşkanı eşliğinde gerçekleşen ilk KABİNE toplantısı adamların KALBİNE saplanmış bir bıçaktır.
Onun içindir dün başyazılarında İngiliz halkına bizi şikayet etmektedirler. Ve daha da zavallı hale gelmektedirler.