Tarihi 26 Aralık 2014

Çakal-Soros

Bugün size birbirinden alakasız görünen isimlerden bahsedeceğim. Ancak en sonda onları ortak bir noktada buluşturan konuya geleceğim. Mesela Ilich Ramirez Sanchez ... O bir dünyanın en ünlü teröristi. Binbir surat olarak tanınıyor. Viyana'da OPEC toplantısında tam 10 petrol bakanını rehin aldı, dünya ayağa kalktı. Onu yeryüzü ÇAKAL CARLOS diye tanıdı. Seyfülislam Kaddafi, Libya'da öldürülen Kaddafi'nin oğlu. 2006'da "Babamın kurduğu rejimden bir b.k olmaz" dedi İngiltere'ye kaçtı, bankacılık yaptı. Richard Perle, ABD'li lobici ve CIA ajanı. Dünya onu KARANLIKLAR PRENSİ diye tanıdı.

Reagan'ın Savunma Bakan Yardımcısı olarak görev yaptı. İsrail aşığı ve uşağı. Dünyayı kan gölüne çeviren NEOCON felsefesinin uluslararası arenadaki en önemli isimlerinden biri olarak gösterilir. Paul Karl Feyerabend Avusturyalı filozof... "Anarşist bilgi kuramı"nın bir numaralı isimlerinden biridir. Ronald Dumas, Fransız siyasetçidir.

Gençliğinde Fransız direnişçi olarak cephede savaştı. Maurice Bishop, Grenadalı siyasetçi ve DEVRİMCİ... 1979'da ülkesinde kansız bir darbeyle yönetimi ele geçirdi.

Sonrasında kanlı bir darbeyle öldürüldü. Kemal Derviş, 2001 krizinde ABD'den Türkiye IMF adına gelip "KURTARICI DEVRİMCİ" olarak omuzlara alınan CHP'li.

Ve tabii ki GEORGE SOROS... PARA İMPARATORU Baronların tetikçisi. 11 milyar dolar servetini ülkelerdeki darbeler ve devrimler için harcıyor. Girdiği memleketlerde iktidarları deviriyor. ÇAKAL CARLOS'dan Georgo Soros'a sıraladığım tüm kişilerin yanında daha yüzlerce ünlü isim var. Burada yazmaya kalksam sayfalar yetmez. ABD Başkanlarından John F.Kennedey'den, İtalya, Gana, Togo'yu yöneten çok sayıda isme kadar Devlet başkanları var. 37 ünlü Devlet adamı... Danimarka Kraliçesi 2.Margretha da dahil... Aydın Doğan Bey'in kızları ve çok sayıda ünlü Türk de... Hepsi ve tamamı LONDON SCHOOL OF ECONOMİCS mezunu!!! Dün bir işadamı ile kurufasulye ziyafetindeydim. İşadamı dostum da London School of Economics mezunuydu. Dünyaya devlet adamları, siyasetçiler, aydınlar, ekonomistler ve ÇAKAL'lar yetiştiren okulu anlattı bana. Okula ayak bastığı ilk gün şoka uğramış. Kapıdan içeri girer girmez yıkıma uğramış. Milyarlarca dolarlık SARAYLARDA ve ŞATO'larda yaşayan İngiliz Aristokratlarının yetiştiği okul için şu yorumu yaptı. "Hayatımda gördüğüm en salaş okuldu. Köhne binada, tahta sıralarda ders veriliyordu. İlk gün tahta sıralara oturup ağladım, hayalimdeki okul bu değildi, yıkılmıştım. Ancak sonrasında gelen dünyaca ünlü eğitimciler işin rengini değiştirdi." Peki dünyaya yön verecek binlerce öğrenciyi yeryüzünden toplayıp, tahta masalara ve SALAŞ ortama atan İNGİLİZ Mantığının altında ne yatıyordu. Bu sorunun cevabını da aramış dostum, gitmiş okulu yönetenlerle konuşmuş. Aldığı cevap ilginç; "Burada bireysellik çok önemli. Okuldan içeri girdiklerinde şatafat ve lüks olsaydı, KAPİTALİZM onlara hakim olurdu.

Biz öğrencilerimize kapitalizmin hakim olmasını değil, kapitalizme öğrencilerimizin hakim olmasını istiyoruz.
" Evet İngiliz AKLI işte böyle adam yetiştiriyor. İşadamı dostum; "Okulun tek amacı var. Büyük Britanya'nın Finans İmparatorluğunu yönetecek AKIL'ları bulup keşfetmek" diyordu. Salaş okuldan mezun olacak ve vahşi Kapitalizmi İngiliz çıkarları doğrultusunda evcilleştirecek öğrencileri belirlemek... Daha lise çağlarından itibaren buna yatırım yapmak... İşte adamlar böyle çalışıyorlar. ÇAKAL'larla OPEC toplantılarını bastırıp petrol bakanlarını rehine alıyorlar. Darbecilerle ülkelerdeki iktidarları devirip ele geçiriyor, yönetiyor ve soyuyorlar. SOROS'larla Devlet başkanlarını indiriyorlar.

Soros deyince aklıma geldi. 2006'da Rus radyosuna verdiği demeçte "Üç yıl önceki Gürcistan'da yapılan KADİFE DEVRİ Mİ ben gerçekleştirdim" diyordu. 2006 yılında ise Türkiye'de milyonlarca dolar dağıttığını açıklıyordu. Boğaz'da yalıların dibinde VAKFI vardı. Bizim Baronlarla komşuydu. Kendini DEVRİMLERE vakfettiğini asla saklamıyordu.

Hatta onunla röportaj yapıp "DEVRİMCİ" ilan eden anlı şanlı yazarlarımız vardı. Yarın da Soros'la kahve içip "Devrimci ruhuna" övgüler yağdıran, sonrasında PARALEL çay partilerine katılan bizimkilerin yazdıklarını aktaracağım sizlere. Bizim boğazdaki YALI'ların Soros'a para yağdırmak için nasıl sıraya girdiğini Soros'un ağzından dinleyeceğiz sayelerinde. Sağolsunlar, Varolsunlar...