Tarihi 29 Kasım 2014

İkiyüzlü Batı

"Savaş hukukuna göre zehirli gaz kullanmak yasaktır, biliyorum.
Ama zehirli gazı insanlara karşı kullanmak yasaktır!
Türkler Müslüman'dır.
Dolayısıyla da insan sayılmaz hiçbiri!
Yani, Türklere karşı rahatça zehirli gaz kullanabiliriz!"
Bu sözler İngiltere Başbakanlarından Churchill'e aittir.
Bizi insan olarak görmeyen bir zihniyeti boşuna Başbakan yapmamıştır İngiltere.
Osmanlıyı paramparça eden güç, tabii ki Müslümanları insan sınıfına sokmayanları iktidara getirecektir.
Tabii ki İslam coğrafyasına zehirli gaz servisi yapacaktır. Adamların ideolojisi bu. Verirler gazı zehirlerler. İlla ki buna bir şişe içinde zehir gibi bakmayın. Adamlar beyinlere, akıllara, fikirlere de zehir şırınga ederler.
Zehirledikleri beyinler eliyle de hedefe koyduklarına hayvan muamelesi yaparlar.
Onların tek dertleri vardır, o da İSLAM'dır.
Bu ülke insanları sırf Müslüman oldukları için DÜŞMAN ilan edilmiştir.
Onun içindir İslam coğrafyasını KAN gölüne çeviriyorlar. Örgütler kuruyorlar.
Başlarına ajan liderler oturtuyorlar.
Adamı halife yapıyorlar, eline baltayı verip kafa kestiriyorlar. İnanılmaz nifak tohumlarıyla, müthiş oyunlarla İslam dünyasını MEZHEP çatışmasına sokuyorlar.
Birbirlerini mezhep uğuruna boğazlatıyorlar.
Papa Franciscus'un uçağı dün ANKARA'ya indiğinde, İslam coğarfayasındaki tablo geldi aklıma. Papa neden Türkiye'de peki?
Cevabını Vatikanâ yakın Avvenire gazetesinin sayfalarında buluyorsunuz. "Türkiye gezisinin baskın karakteri ekümenik boyutu olacak.
Papa Franciscus, Ekümenik Bartholomeos ile İstanbul'da bir araya gelecek ve ortak bir bildiri imzalayacak
" İtalyan La Stampa gazetesinin Vatikan haberleri veren "Vatican Insider" sitesi de "Ziyaretin baş amacı Katoliklerden Ortodokslara bir kardeşlik jestinde bulunmak" diye yazdı.
Fener Rum Patriği Bartholomeos davet etti Papa'yı. Daha önce 3 Papa daha ziyaret etmişti Patrik Bartholomeos'u.
Ziyaretlerini tam Patrikhane'nin kuruluş günü sayılan Aziz Andreas Yortusu'na denk getirmişlerdi. İngiliz BBC'de dün bir yoruma yer verildi. "Papa Franciscus, Patrik Barholomeos'a kardeşim diye hitap ediyor. Aralarında yakın bir ilişki var. Patrik Bartholomeso da Mart 2013'te Vatikan'da Franciscus'nun Papalık makamına geçme ayinine katılmıştı. Katolik Papa'nın makama geçme törenine katılan ilk Ortadoks Patrik Bartholomeos'tur."
Evet Hıristiyan dünyasının iki ayrı mezhebinin lideri arasında yüzyıllardır görülmeyen bir yakınlaşmaya şahit oluyoruz. Vatikan'da buluşan ikili daha sonra Kudüs'te de bir araya geldiler.
Ve son buluşma-yakınlaşma İstanbul'da.
BBC bu buluşmayı şöyle açıklıyor; "Bu ziyaretler, Katolik Kilisesi ile Ortodokslar arasında 1054 yılına dayanan AYRILIĞI aşarak Hıristiyan dünyasında BİRLİK OLUŞTURMA arzusunun bir yansıması olarak görülüyor."
Evet bir ÜST AKIL aralarında büyük engeller olan Hıristiyan iki mezhebi kucaklaştırıyor. Aynı ÜST AKIL İslam coğrafyasında HALİFE çıkarıp KAFA kesme törenleri yaptırıyor. Mezhepleri birbirine sokup, kırdırıyor, katlettiriyor, boğazlatıyor. Kan üzerine kan döküyor, İslamafobi oluşturuyor AKBABA AKLI.
Ortadoğu'yu mezhep savaşları içinde yangın yerine çeviriyor. Yangından bir kişinin dahi kurtulmaması için çırpınıyor. Kadınlar, çocuklar diri diri toprağa gömülüyor.
Her gün BATI'da üretilen bombalar yağıyor BATI'daki ÜST AKIL'dan çok uzaklarda.
Çünkü bu aklın yer aldığı kafataslarını üzerinde barındıran vücutların beyninde Müslüman olmak İNSAN olmamak anlamına geliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün PAPA'nın gözlerinin içine bakarak Batı dünyasının ikiyüzlülüğünü haykırmasını çok önemsiyorum bu açıdan.
İslam coğrafyasına zehirli gaz sıkan ellere bir TOKAT'tı sözleri.
Suriye'deki katliamlardan girdi Erdoğan, Mescid-i Aksa'dan çıktı.
Satır aralarındaki mesajları anlayan anladı.