Aşka 'çörek'lenin

Hamur işlerinin süsü çörek otu her derde çare oluyor. Cinsel hayatta sorun yaşayanların da imdadına yetişip, yüz güldürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2017 Güncelleme 20 Nisan 2017, 00:01
Aşka ’çörek’lenin

İÇİNDEKİLER

Her derde deva olan besinler arasında çörek otu başı çekiyor. Kalp rahatsızlıkları ve depresyon gibi birçok bedensel ve ruhsal hastalığa iyi gelen çörek otunun cinsel sorunlara da ilaç gibi etki ettiği belirtiliyor. Cinsel İsteksizliği giderip çiftlerin yüzünü güldüren çörek otunun kırışıklıkları da giderdiğini söyleyen uzmanlar, "Bu minik besin hemoroid, ishal, nezle gibi hastalıkların tedavisinde de kullanılıyor" diyor. Uzmanlar düzenli olarak tüketildiğinde çörek otunun faydalı olduğu önemli hastalıklardan bazılarını şöyle sıralıyor...

Erkeklerde iktidarsızlık tedavisi: Her gün düzenli olarak 200 gr tüketilen çörek otu, erkeklerde iktidarsızlığı gideriyor.
Karaciğer kanseri tedavisi: Yapılan araştırmalarda çörek otunun, karaciğeri kanserojen etkilerden koruduğu ve karaciğer kanserini yavaşlattığı anlaşılmıştır.
Depresyon tedavisi: Çörek otu alerjik hastalıklara da iyi geliyor. Hormonları dengeleyip, depresyondan kurtarıyor. Kaygı bozukluğunu tedavi ettiği de biliniyor.
Kalp hastalıkları tedavisi: Çörek otu içinde bulunan timokinon maddesi kalp rahatsızlıklarına yol açan homosistein oranını düşürdüğü gözlemlenmiştir.
Uykusuzluk sorunu: Günde bir avuç çörek otu uykusuzluk sorununuzun düzene girmesini sağlayacaktır. Stresli zamanlarda kullandığınızda sizi rahatlatacak, zinde ve dinç hissetmenize yardımcı olacaktır.