Aşkınız tarçın koksun

Şifa doğada gizli... Tarçın kanın pıhtılaşmasını önleyip akışkanlık kazandırıyor. Cinsel yönden sıkıntısı olanlara ilaç gibi geliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2016 Güncelleme 22 Şubat 2016, 00:00
Aşkınız tarçın koksun

İÇİNDEKİLER

Tarçın tadı kadar faydasıyla da öne çıkıyor. Gerek kabuğu gerekse de toz haliyle her derde deva oluyor. Kanın pıhtılaşmasını önleyip, akışkanlık sağlıyor. Bu hem damar sağlığını hem de iltihaplanmadan koruyor. Vücuttaki mikropları hem önlüyor hem de öldürüyor. Sadece kokusu dahi hafızayı güçlendiriyor. Kötü kolesterolü düşürüyor. Tüm bu faydalarının yanında cinsel hayatında problem yaşayanların da imdadına yetişiyor. Hormonları çalıştırıcı etkisiyle cinsel gücü artırıyor. Çiftlerin arzularını kamçılıyor. Güç veriyor. Sertleşme sorununu gideriyor. Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen mucizevi besinin diğer faydaları ise şöyle:

Kolestrolü düşürür: Günde yarım çay kaşığı tarçın kolestrolü düşürür. Kandaki kötü kolestrol ve trigliserid seviyesini azaltır.
Tip 2 diyabeti tedavi eder: Tarçın insülünün daha etkin olmasını sağlar ve bu sayede kilo kontrolü ile kalp krizi riskinin azaltılmasında yardımcı olur.
Diş ağrısını giderir: Tarçın diş ağrısı tedavisinde ve ağız kokusu giderici olarak kullanılır.
Gripte etkili: 3 gün, bir çay kaşığı bal ve çeyrek çay kaşığı tarçın karıştırılıp yenildiğinde öksürüğe, gribe ve sinüzite iyi gelir.
Adeti kolaylaştırır: Adet kramplarında ve diğer adet sorunlarında rahatlama sağlar.
Sivilcelere son: Kanı temizleyen tarçın sivilcelere ve siyah noktalara iyi gelir.
Ömrü uzatır: Bal-tarçın karışımı bağışıklığı güçlendirir.
Tarçın çayı antibakteriyel özelliği ile ağız hijyeni sağlayor. Dişeti sağlığını koruyor.