Ağrılara deva limon

Sıcak havalarla birlikte yorgunluk, kaşıntı ve ağrı şikayetleri arttı. Mevsimsel geçişlerde görülen bu rahatsızlıklardan limon ve elma ile kurtulmak mümkün

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2015 Güncelleme 03 Mayıs 2015, 01:51
Ağrılara deva limon

İÇİNDEKİLER

Havaların ısınmasıyla vücut değişik tepkiler verebiliyor. Yorgunluk hissi, vücutta çeşitli döküntü, kaşıntı ve çeşitli ağrılar görülebiliyor. Bu durumu genellikle mevsimsel geçişler tetikliyor. Metabolizmanın iyi çalışması ve vücudun normal tepkiler vermesi için çeşitli besinler etkili oluyor. Limon, sarımsak ve elma gibi faydalı gıdalar, hem cild güzelliği hem de kronik hastalıklara engel oluyor. İşte o mucizevi besinler:
LİMON: Detoks etkisi bulunuyor. Su ile karıştırılarak sabahları tüketildiğinde vücudu temizliyor. Cildi güzelleştiriyor.
SARIMSAK: Doğal antibiyotik olarak biliniyor. Sayısız faydası bulunuyor. Tansiyonu düzenliyor. Kan basıncını dengeliyor. Kalp ve damar hastalıklarını, yorgunluğu ve ağrıları gideriyor.
BUĞDAY ÇİMİ: Karaciğeri temizliyor. Vücuda enerji veriyor. Yorgunluğu gideriyor. Kan şekerini düşürüyor.
ELMA: Sindirimi düzenliyor. Karaciğere destek sağlıyor. Vücudu temizliyor.
KETEN TOHUMU: Vücudu zehirli maddelerden arındırıyor. Sindirim sistemini ve bağırsakları temizliyor. Omega-3 yağ asidi desteği sağlıyor. Sabahları 1 kaşık öğütülmüş keten tohumunu limonlu suya karıştırarak içildiğinde ekmlem arılarını gideriyor.
KARAHİNDİBA: Vücudu temizliyor. Antioksidan içeriyor. Mineral ve vitamin açısından çok zengin olan bu bitki, sindirim sistemi düzenliyor. Karaciğeri temizliyor.