Atılgan ruhlu yay!

ruhlu yay! Yeni yıl yay burcu için fırtınalı aşkları getiriyor. Sağlıklığınız için ruh sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Ekonomik olarak büyük sürprizler sizi bekliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2014 Güncelleme 29 Aralık 2014, 00:20
Atılgan ruhlu yay!

İÇİNDEKİLER

Yay'ın düşüncesi hayatımızın görünürdeki tüm gelişigüzelliğinin arkasında müthiş bir düzen olduğuna güvenmektir. Bu düzenin anahtarını deneyimle, araştırmayla, günlük yaşamın akıl köreltici kalıplarını kırmaya istekli olmakla bulur. Değişik düşünce biçimlerine açık kalma ihtiyacında olan yayın bunun için seçebileceği yöntemlerden biri yolculuktur.

UFUKU GENİŞ
Böylelikle kendisininkinin dışında kalan kültürlerle gönüllü, açık kalpli ilişkiler geliştirilebilir. Esas düşüncesi hem iç, hem de dış dünyanın ufuklarını genişletmektir. Yay'ın stratejisi, hayatı bir serüven gibi, güvence düşünmeden yaşamak ve arkasına saklanmakta olduğunu fark ettiği her fikir veya görüşü gönüllü olarak bir kenara bırakmaktır. Bu stratejiler için özgürlük zorunludur. Coşku, maceracılık, neşeli bir ruh - bunlar yay'ın kaynaklarıdır. Hemen uyum sağlayabilir, esnektir, sıkıntılardan kolay kurtulabilir. Bu kaynaklar yayın aynı zamanda gölge yönünü açığa çıkartırlar.

MUSUM BAKIŞ

Pembe gözlükleri, hevesleri ve tedbirsizliği ile bir çok bataklığa körlemesine yürüyebilir.
Her şeyi bildiğini sanmak, kibir, lütufkarlık, aşırı iyimserlik, boyunu aşma ve yanlış değerlendirme yüzünden yay bir anda trajedinin burcuna dönüşebilir. Diğer gölgesi insan ilişkilerinde yaşanan gerçek yakınlıktan kaçınmasında yatar. Yay burcu insanlarının en şanslı olduğu günleri perşembedir. Onlara uğur getiren bir nevi bereket getiren taşları ise Turkuvazdır. Şans getiren sayısı ise 3'tür.

AŞKTA FIRTINALAR ESECEK
Sevgili yaylar bu yıl içerisinde yaşadığınız her sevgi içeren ilişkinizde ailenizde olsa, eşinizde olsa sevgilinizde olsa en yakın arkadaşınızda olsa kendinizi çok iyi ifade etmeli ve susmak yerine hep konuşmalısınız. İkna yeteneğinizin üst seviyelerde olması gereken biraz zor geçebilecek bir yıl fakat dediğim gibi susmak yerine konuşarak her zorluğun üstesinden gelebilecek ve sevginizi en üst noktalarda yaşayacaksınız. Bekar yaylar mümkün mertebe farklı uzak şehirlerden yeni tanışacağınız insanlara hemen aşık olup sevgi beslememeye bakın. Farklı hayaller kurup sonunda üzülebilirsiniz. Birden aşık olmak yerine sağlam adımlarla ilişkinizi götürün. Evli yaylar sizde iş ve sosyal hayatınızda ne yaşarsanız eşinizden hiç bir şey saklamayın. İyi niyetli bile saklayacağınız önemsemeyeceğiniz her şey ilerde başınızı ağrıtabilir istemediğini sonuçlar doğurabilir. Sonbahar en keyifli aylarınız sevgi ve aşk anlamında.

RUHUNU DİNLENDİR
Sevgili yaylar, bu sene fiziksel sağlığınız kadar ruh ve zihin sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Bazı yaşanmışlıklar, zihninizden atamadığınız her sıkıntı sizi depresif yapabilir ve yaşınızdan daha büyük bir ruh hali içinde olmanıza neden olabilir. Çokta zor olmayacak küçük çalışmalarla bunu başarabilirsiniz. Fiziksel anlamda ise yaz kış mevsimsel hastalıklar dışında çok çok zor bir dönemde değilsiniz. Özetle bu sene ne yaşarsanız yaşayın gamsız olmak zorundasınız yapabildiğiniz kadarıyla.

PARASAL SÜRPRİZ!
Sevgili yaylar son ana bırakmamanız gereken konulara dikkat etmelisiniz. Ertelediğiniz her konu sıkıntı yaşatacaktır. Başarıya aç olacağınız bir yılda her riski alarak maddi manevi tam kazanımları elde edebileceğiniz sürprizlerle dolu bir yıl sizi bekliyor. İşinizde asla duygularınız sizi yanlış yönlendirmesin. Gerekirse işyerinizde sizin için ne kadar duygusuz insan bile deseler çizginizi bozmayın. Ticaretle uğraşan yaylar özellikle yurt dışı piyasalarını takip edin. Yeni fırsatlar olanaklar sizin için göz kırpacaktır. Maddi olarak ailenizden destek almakta çekinmeyin. Ama asla iş ve arkadaş
çevrenizden bir borç almamaya bakın.