Aslanlara nikah yolu

Yönetici ruhu ön planda olan aslan burçlarını 2015'te yeni sürprizler bekliyor. Bekar olanlara evlilik yolu gözükürken, para ve iş konusunda müsriflikten kaçınmaları gerekiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2014 Güncelleme 25 Aralık 2014, 00:00
Aslanlara nikah yolu

İÇİNDEKİLER

Aslan burcu insanları, diğer insanlara güçlerini gösterip, sözlerini daha fazla dinletmek için çaba gösterirler. Yöneticilik aslan burcunun özellikleri arasında önemli bir yer tutar. Ebeveynlerin aslan çocuklarının bu yapılarına karşı hassas olmaları ve onları zorlamamaları önemlidir. Çünkü yönetme arzusu onların engel olamadıkları bir duygudur. Eğer fikirlerine değer verilmez, baskıya maruz bırakılırlarsa, zor kullanırlar. Güneşin yönettiği bu insanlar büyük kırılmalar yaşamamışlarsa sıcakkanlı olurlar. Kolay iletişim kurar, çabuk samimi olurlar. Kısa zamanda her girdikleri ortamda ilgiyi üzerlerine toplarlar. Aslanların kendilerine saygıları çok fazladır. Kendilerine duydukları bu saygının aynısını çevrelerinden de beklerler. Herhangi bir şeyi gösterişli hale getirmek ya da öyleymiş gibi sunmak da aslan burcunun özellikleri arasındadır. Aslanlar yapıları itibarı ile gösterişten ve gösterişli şeylerden hoşlanırlar. Bu yüzden onları bir şeyleri aktarırken biraz abartılı bulabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerini anlatırken de aynı tutumu sergileyebilirler.

BEKARLIĞA VEDA
Sevgili aslanlar, bekar olanların artık bu bekarlığa veda etmenin zamanı geldi. Gönül kırgınlıklarını, geçmişte yaşadığınız ilişkilerden oluşan güvensizliği bir tarafa bırakıp sorumluluk alıp yuvanızı kurmanız gereken bir yıl sizi bekliyor. Dikkat etmeniz gereken tek şey, yapacağınız evlilikte yaşamak istediğiniz bir hayat ya da yaşamak zorunda olacağınız bir hayat. Bu iki seçenek sizi zorlayabilir. Ya hayallerinizin peşinden gidip istediğiniz bir yaşamı aile ve sosyal çevrenize uygun mantık evliliği yapacaksınız. Evli aslanlar, çocuk sahibi olma konusunda sıkıntı yaşayanlar gözünüz aydın. Mutluluğunuzu perçinleyecek bir sevinç yaşıyorsunuz. Akraba ilişkilerinde sıkıntı çıkabilir. Canınızı sıkmayın. Kinci olmamaya çalışın.

SAĞLIK
Sevgili aslanlar, özellikle ofiste masa başında ve evde çok vakit geçiriyorsanız bu sene daha fazla hareket edin. Yürüyüş yapın, sporla ilgilenin. Hareketsizlikten kaynaklanan sağlık sorunlarının temelini atabilirsiniz. Hangi mevsimde olursanız olun su içmeyi eksik etmeyin. Vücudunda dikiş olan aslanlar elinizi vücudunuzdaki dikişli bölgeye koyun, bir karış yukarı çıkın. Nereye denk geliyorsa orada yaşayacağınız ağrıları, farklılaşmaları sakın gözardı etmeyin.

PARA VE iŞ
Sevgili aslanlar, su ana kadar tutumluysanız aşırı bir müsriflik gösterecek ya da aşırı cömertliğiniz varsa birden tutumlu olacaksınız. Daha önce kendi işinde başarızlığa uğrayanlar, fırsatlarla karşılaşacak. Tayin, atama, yükselme bekleyen aslanlar nisan ayından sonra bu konuyla ilgili hamleler yapın. Araç sahibi olmak isteyenler sıfır araç almaktan çekinmesin.