Yengeçlerin sabır yılı

Evcimen halleriyle dikkat çeken yengeç burcu insanlarını 2015 yılında sürprizler bekliyor. Aşkta hoşgörü senesi olurken, sağlıkta ise göz problemlerine dikkat etmeleri gerekiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2014 Güncelleme 24 Aralık 2014, 00:00
Yengeçlerin sabır yılı

İÇİNDEKİLER

Yengeç burcu insanları aşırı duyarlı ve duygusal bir yapıya sahiptir. Bu özellik onların alıngan ve kırılgan bir yapıda olmasına zemin hazırlar. Düşüncelerinden ziyade duyguları ile hareket etmelerini sağlar. Bu duygusal duyarlılık aynı zamanda yüksek sezgi ve hayal gücünü de getirir.

ADETA İÇ MİMAR GİBİLER...
Yengeç burcu olanların altıncı hisleri son derece gelişmiştir ve hislerinde kolay kolay yanılmazlar. Olduklarından çok daha sert görünürler. Karar vermekte zorlanırlar. Tüm burçlar içerisinde belki de en iyi ve ilgili anne babalar bu burcun mensubiyetindedirler. Yengeç burcu olanlar, aile bağlarına son derece değer verirler. Tüm aile bireylerinin sorunları ile yakından ilgilenirler. Onları koruma ve kollama görevini üstlenirler. Başkaları onların ailelerine asla söz söyleyemez. Böyle bir durumda, en büyük dostluklar ve aşklar bile büyük yara alabilir. Yengeçler, bulundukları ortamları da güzelleştirmek için çaba sarf ederler. Yengeç burcunun özelliklerinden bir diğeri de, sahiplenme iç güdüsüdür. Kendilerine ait olan her şeyi, değerinin ne olduğu fark etmeksizin sahiplenirler. Bu da kıskanç bir yapıyı getirir. Yardım severlik bakımından da son derece gelişmiştir yengeçler. Onlara türlü sosyal sorumluluk projelerinde, yardım derneklerinin faaliyetlerinde sıkça rastlayabilirsiniz. Liderlik konusunda hevesli ve becerikli değillerdir. Geri planda kalmayı tercih ederler.

HOŞGÖRÜLÜ BİR SENE OLACAK...
Sevgili yengeç, maneviyatınızın oldukça yüksek olduğu bir yıla hazır olun. Buda birçok konunun istediğiniz gibi gelişmesine bir işarettir. Sabır ve olgunluk yılınız diyebiliriz. Yaşadığınız her olumsuzlukta bile büyük bir olgunlukta olacaksınız. Bekar yengeçler, değer yargılarınız ve beğenilerinizin değiştiği bir yıl daha önce hiç beğenmediğiniz şeylere hoşgörü ile yaklaşıp beğeneceksiniz. Değişik yaş gurubundan yeni tanıdığınız insanlarla farklı sevgiler yaşamanız mümkün. Evlilik hazırlığı yapıyorsanız son anda çıkacak aksiliklere dikkat. Son anlarda erteleme karar değiştirme riskleriniz var. Evli yengeçler siz ise yaşadığınız monotonluğun bir şekilde üstesinden gelmek zorundasınız, oluruna bırakırsanız sıkıntılarınız büyüyebilir. Yani kısaca mutluluğunuzun artması evliliğinizin renklenmesine bağlı. Bununda üstesinden gelecek zekaya sahipsiniz.

PARA VE iŞ...
Sevgili yengeç, bu yılı bu anlamda ikiye ayırmanız gerekiyor. Yılın ilk 8 ayı her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ama son 4 ay para ve iş anlamında kariyer anlamında yükselişe geçeceksiniz. Bu da ilk 8 ayda biraz daha olgun ve sabırlı davranmanız gerektiğine işaret ediyor. İş değişikliği, sektör değişikliği konularında mümkün mertebe acele etmeyin. Karşınıza çıkacak her teklife öneriye bir kurtarıcı gibi hemen yaklaşmayın iyice düşünün. Miras gibi konular gündeme gelecektir. Ortak hisse içeren menkul gayrimenkulleriniz varsa elden çıkarmak için acele etmemeniz gerekiyor. Ailecek karar alıp, semt değişiklikleri gündeme gelirse son ana kadar sabredin. Kendi işini yapan, ticaretle uğraşan yengeçler 8 aydan sonra olayların lehinize değiştiğini şaşkınlıkla görüp sizde şaşıracaksınız. İşsizlik konusunda şikayetçi olanlar işi siz bulun işin sizi bulmasını beklemeyin vakit kaybediyorsunuz.

SAĞLIK
Sevgili yengeç, sigorta, bağkur gibi sosyal işlerinizde geçmişe dönük sıkıntılarınız varsa halledin. Özellikle uzun saatler araç kullananlar varsa, göz sağlığınızı kuvvetlendirecek takviyeler alın. Son yıllarda yaşadığınız unutkanlığınız, dalgınlığınız had safhaya çıkarsa gözardı etmemeniz gerekiyor. Cildinize gereken önemi vermediğinizi yada yanlış işlemler sonucunda istediğiniz sonucu alamamakla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sigara, sigara, sigara... Özellikle vurgulamak istedim bu illetten bir an önce kurtulun. En azından evde çocuklarınızı bu ortamdan uzak tutun.

Aras Yeniaras