Biberiye felçten kurtul

Mucize yine doğadan çıktı. Şifalı bitkiler felçlilerin imdadına yetişti. Uzmanlar, bu rahatsızlıktan kurtulmak için biberiyeyle hazırlanan kürleri önerdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2014 Güncelleme 23 Aralık 2014, 00:05
Biberiye felçten kurtul

İÇİNDEKİLER

Sinir sisteminin hasara uğraması sonucu felç oluşuyor. Bu sinsi rahatsızlık hemen her yaşta görülebiliyor. Uzmanlar, felcin geçebileceğini söyleyerek bitkisel kürleri öneriyor. İşte felçten kurtaran bitki kürleri: n Yarım litrelik şişenin boğazına biberiye doldurulup ağzına kadar saf zeytinyağı katın. Ağzını sıkıca kapattıktan sonra 2 hafta sıcak bir yerde bekletin. Daha sonra felçli bölgeye masaj yapın.

Yarım litre saf zeytinyağının içine bir kahve fincanı toz tarçın, biberiye ve karabiber katıp kaynatın. Ilıtıp felçli bölgeye masaj yapın.
Bir litre şişenin boğazına kadar papatya çiçeğini doldurun. Üstüne saf zeytinyağını ekleyin. Şişenin ağzını sıkıca kapatın. 2 hafta sıcak bir yerde bekletin. Felçli bölgeye masaj yapın.
Yarım litrelik şişenin boğazına karabiber doldurun. Şişeyi ağzına kadar saf zeytinyağıyla doldurun. İki hafta boyunca sıcak bir yerde bekletin. Felçli bölgeye her gün masaj yapın.
Yarım litre saf zeytinyağının içine birer kahve fincanı çörek otu ve papatya çiçeği katın. Kaynattıktan sonra ılıtın. Felçli bölgeye masaj yapın.
Kaynar suyun içine bir çay kaşığı kekik katın. Aç karnına üç öğün için.
Yarım litre saf zeytinyağının içine bir kahve fincanı ince kıyılmış mersin yaprağı katın. Kaynattıktan sonra ılıtarak felçli bölgeye masaj yapın.
Temiz bir şişenin boğazına yesemin çiçeği doldurun. Şişenin ağzına kadar saf zeytinyağı katın. Şişeyi 2 hafta sıcak bir yerde bekletin. Daha sonra felçli organa masaj yapın.
Bir litre suyun içine yarım su bardağı oğul otu katıp kaynatın. Daha sonra süzüp felçli organı bu karışımla ovun. Bu işlemi her gün tekrarlayın.