Boğa gibi güçlü

Aşkta yüzü gülecek olan boğaları, 2015 yılında birçok sürpriz bekliyor. Hayalini kurdukları her şeyin gerçekleşeceği bir yılda sağlık konularına dikkat etmeleri gerekiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2014 Güncelleme 22 Aralık 2014, 00:00
Boğa gibi güçlü

İÇİNDEKİLER

Boğa burcunun insanları daima para konusunda fikir üretebilen ve finans ile ilgili durumlarda etkin fikir sahibi insanlardır. Genelde çok inatçı bir yapıya sahip oldukları için bildikleri konusunda sabit bir yapıdadırlar. Boğa'nın gölgesi iç huzuru dışsal güvenceyle karıştırmaktır. Gerçekte içsel güvenceden doğan huzuru aramasına rağmen, bunun dış dünyada yansıması olan, para, varlıklar ve insanlar arası dengeyi saplantı haline getirebilir. Bu yüzden inatçı, materyalist, günlük düzenini bozma korkusuyla kendini sıkıntıdan patlatan biri haline gelebilir. Güvence zihinsel düzeyde de bir hareketsizliğe dönüşebilir. İnatçılığı ve irade gücü gibi kaynaklar gölge olarak esnek olmamayı, deneyimlere dar kalıplar içinde, hayal gücünden yoksun tepkiler vermeyi doğurur. Boğaların uğurlu günü cumadır. En uğurlu taşı ise zümrüttür. Şanslı numarası ise 6'dır.

AŞKTA YÜZÜNÜZ GÜLECEK
Sevgili boğalar, aşk ve sevgi konusunda bu sene yüzünüz gülecek. Özellikle çift aylar yani (2-4-6-8...) aylarda şans hep yanınızda olacak. Uyarı yapacağım tek konu özellikle bekar boğalarda, sevdiğiniz insanın arkadaş çevresine dikkat edin. Ne aşırı samimi olun ne de bir beton kadar duyarsız. Çünkü sevdiğiniz insanın arkadaş çevresinden biriyle istemeden de bir duygusal yakınlaşa olabilir. Siz ne kadar iyi niyetli olsanız da olaylar çığırından çıkabilir. Ayrıca büyük aileniz içinde bu sene gerçekleşecek evlilik, nişan gibi olaylarda sizi biraz kamçılayacak gibi. Evli boğalara gelince 2014 yılında yaşadığınız her problemin tek tek çözüldüğünü göreceksiniz. Kıskançlık hissinizi karşınızdakini boğmayacak şeklide ayarlamanızda fayda var. Bu sene her zamankinden daha fazla kıskanç bir tutum içinde olacaksınız.

SAĞLIK
Sevgili boğalar, zararlı alışkanlıklarınızdan (Sigara, alkol) bir an önce kurtulmanız gerekecek. Bir dikkat etmeniz gereken konu da ailevi, ırsi bir rahatsızlık (şeker, guatr) varsa önlemlerinizi şimdiden almaya bakın. Bayan boğalar, fazla kilolarınız ile bu yeni yılda bir hayli mücadele edecek gibisiniz. Sevgili boğalar sofranızdan kırmızı renkli gıdaları sebze ve meyveleri eksik etmeyin. Kırmızı renge olan düşkünlüğünüz tükettiğiniz gıdalarda da bol olsun.

PARA VE İŞ
Sevgili boğalar, sınavla ilgili beklentisi olanların yüzü gülecek. İşinde yükselme bekleyen boğalar, biraz gecikmeler yaşayacak. Miras ve hisse konuları kırgınlıklara neden olacak. Ancak bu maddi anlamda size nefes aldıracak. Sahip olmak istediğiniz herşeyin yeni olmasına dikkat edin. Masa başında çalışanlar, iş yerinizde bir kişi ile polemik içine girebilirsiniz. Bu anlamda üstlerinize karşı kendinizi iyi ifade edin. O kişi ile muhatap olmayın. Ticaretle uğraşan boğalar ise yatırım yapmak, işinizi büyütmek ve şubeleşme fırsatlarını iyi değerlendirin. Seneyi karlı kapatın.

Aras YENİARAS