Koç gibi heyecanlı!

2015 yılı koç burçlarının yılı oluyor. Aşk'ta sağlıkta, iş ve para hayatında önemli fırsatlar koçların ayaklarına geliyor. Her yönden kazanç elde ediliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2014 Güncelleme 21 Aralık 2014, 00:16
Koç gibi heyecanlı!

İÇİNDEKİLER

Koç burcu insanları ateş grubu insanları oldukları için son derece hareketli ve dinamik oluyor. İstekleri de bir okadar güçlü oluyor. Bu insanlarda güçlü bir "ben" duygusu bulunuyor. Davranışları ani, tepkileri ise sert oluyor. Bağımsızlığına düşkün oluyor. Eğer bir konuda değişik düşünüyorsa bunu saklamanın sahtekarlık olduğuna inanıyor. Koç dünyaya savaşçılık, canlılık ve hayatta kalma güdüsü ile silahlanmış olarak geliyor. Her türlü yıldırmaya, pürüze ve kuşkuya rağmen istek ve iradenin üstün gelebilmesi yeteneğini temsil ediyor. Dürüstlük, didişmecilik, heveslilik ve cesaret koçun vaz geçemedikleri arasında yer alıyor. Boş teorilere kafa yormayan, gereksiz vakit harcamayan idealist biri olarak öne çıkıyor. Koçların en uğurlyu sayıları 6, 9, 15 ve 343 olarak gözüküyor. Uğurlu günleri ise salı günü oluyor. Pırlanta ise en uğurlu taşları arasında yer alıyor.

AŞK HAYATI İNİŞLİ ÇIKIŞLI
Sevgili koçlar 2015 yılında cidden inişli çıkışlı bir aşk hayatı sizi bekliyor. Özellikle 2-3 ve 9 aylarda son derece sakin olmanızı öneriyorum. Bu ayları tartışmasız, kavgasız geçirebilirseniz karşınızda son derece mutlu olacaksınız. Evli koçlar eşlerinin ailesi ile bir takım sorunlardan dolayı ilişkinizin yıpranma riski var dikkatli ve soğukkanlı olmanız gerekiyor. Bekar koçlar ise eski ilişkiler gündeme gelmediği sürece yeni birliktelikler özellikle 4'üncü aydan sonra sizin için sürpriz söz, nişan ve evlilikler için uygun zaman dilimi.

SAĞLIĞA DİKKAT!
Sevgili koçlar, 2015 yılı genel olarak sağlığınız için iyi olacak. Eğer herhangi bir hastalıktan mustarip değilseniz ciddi bir sorun olma olasılığı düşük. Başkalarından medikal tedaviyle birlikte şifa almayı unutmamalısınız. Kafanızda fikirlere odaklanmak için yoga ve meditasyona katılmanızı öneririm. Bu, coşkunuzun artmasını sağlar. Dinlenmek için sık sık değişik yerlere gitmelisiniz. Araba kullanırken son derece dikkatli olmanız gerekir. Kendinizden ziyade yakın çevrenizin fiziksel rahatsızlıkları sizi biraz yoracak gibi. Kendinize dair sırt ve omur ağrılarını asla ihmal etmeyin. Eski hastalıklarınızın nüksetmesi durumunda ihmalkar olmamanız gerekiyor. Özellikle başınız ağrısa dahi kulaktan dolma bilgilerle hiç bir ilacı kullanmamanızı öneriyorum. Cesur yapınız buna engel olmaya çalışacaktır. Yılın her ayı su tüketiminiz fazla fazla olsun.

PARA VE İŞ HAYATI YÜZ GÜLDÜRECEK
Sevgili koçlar, 2015 yılında, gelirde süreklilik sürecinde olacak. Sınavla ilgili beklentisi olan burçlar içinde en şanslı burçlardan birisi 2015 sizsiniz. Ticaretle uğraşan ve ortaklık yapan koçlar fikir ayrılığı yaşadığınız konularda asla ortağınızla aranıza kimseyi almayın. Yatırım yapacak koçlar herhangi bir şey almak için başka bir şey satmak fikrinden uzak durun. 6'ıncı ve 11'inci aylar para açısından yüzünüzün gülecek. İş değişikliği düşünen koçlar ise mayıs ayına kadar bu anlamda bir atak yapmayın, sabırlı olmanız gerekecek. Mayıs'tan sonra yeni fırsatlar kendiliğinden karşınıza çıkıyor.

Aras YENİARAS