Kestane varisi önler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2014 Güncelleme 21 Nisan 2014, 01:10
Kestane varisi önler

İÇİNDEKİLER

Besleyici ve kalori değeri yüksek bir besin olan kestane cinsel gücü artırır. Bedensel ve zihinsel yorgunluğu giderir. Hastaların iyileşmelerini hızlandırır. Kandaki kolesterol oranını düşürür. Kan dolaşımını düzenler. Varis ve basur şikayetlerini azaltır. Karaciğere ve mideye de faydalıdır.

Kalbin yükünü alır
ALTINOTU, tansiyonu dengeler. Vücuttaki ödemin atılımını sağlar. Kalp yetmezliğinde kalbin yükünü azaltır. Sindirimi ve hazmı güçlendirici etkisi vardır. İdrar yollarındaki taşların atılmasına yardım eder. Doktor kontrolünde tüketilmelidir.

Portakal toksinleri atar
PORTAKAL başta C vitamini olmak üzere P, B ve E vitaminleri ile fosfor, magnezyum, potasyum minerali açısından zengindir. Karaciğeri çalıştırır. Vücuttaki zararlı maddeleri temizler. Kansızlığa iyi gelir. Hazmı kolaylaştırır. İçerdiği folik asit özellikle hamileler ve bebek için çok yararlıdır.

Susam kemiği korur
SUSAM cinsel gücü artırır. Solunum yolu hastalıklarına karşı faydalıdır. Göğsü yumuşatarak nefes darlığı ve bronşite iyi gelir. Antioksidan ve kansere karşı koruyucudur. Susam yağı safra taşlarının düşürülmesine yardımcı olur. Kemik erimesine karşı da faydalıdır.

Sumak ateşi düşürür
SUMAK ekşi tadıyla iştah açıcı bir baharattır. Hazmı kolaylaştırır ve ishali keser. Kandaki şeker oranını düşüren sumak, şeker hastaları için yararlıdır. İdrar kaçırma hastalığında faydalıdır. Damarları büzerek kanamayı durdurmaya yardımcı olur. Bu etkisi ile kanamalarda faydalıdır. Ayrıca, ateş düşürücüdür.

Kehribar sakinleştirir
AMBER veya kehribar vücuttaki elektiriği alır ve gerginliği azaltır. Depresyonda faydalıdır. Kanamaları durdurur. Zehirlenmelerde faydalıdır. Mideye kuvvet verir. Kalp çarpıntısına iyi gelir. Ağrıyan yere konursa ağrıyı azaltır.

Lavanta kuvvet verir
LAVANTA yatıştırıcı ve uyarıcıdır. Karın şişliği ve migren ağrılarında faydalıdır. Romatizma şikayetlerini azaltır. Mikrop öldürücüdür. Kokusu vücuda kuvvet ve ferahlık verir. Ateşli hastalara iyi gelir. Özellikle lavanta, karaciğerin düzenli çalışmasına yardımcı olur.

Şeker ilacı hünnap
HÜNNAP kanı temizler, şeker hastalığına karşı faydalıdır. Tansiyonu düşürür. Nezle ve soğuk algınlığında faydalıdır. Hünnap suyu ise kalp damar hastalıklarına iyi gelir.

Yorgunluğa yer fıstığı
YER fıstığının işlenmemiş ve kabuğuyla satılanını tercih etmeye çalışın. Yer fıstığı, kasların ve kemiklerin güçlenmesinde etkin bir rol oynarken zihinsel ve bedensel yorgunluğu giderir. Gastrit, mide yanması ve ekşimesi şikayetlerini de azaltır.