Kovalar dolacak

Kova burcu, 2013 yılına bereketle girecek. Şans ve mutluluk onların kapısını çalacak. Özellikle yılın ilk yarısı, tam anlamıyla 'Kovalar'ın zamanı olacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2012 Güncelleme 17 Aralık 2012, 00:00
Kovalar dolacak

İÇİNDEKİLER

Bilginin ve iyimserliğin burcu olan Kovalar, 2013 yılını şansla karşılayacak. 2013 hem duygusal hem de finansal açıdan Kovalar için fırsatlara açık bir yıl olacak. Yılın ilk bölümünde şans gezegeni Jüpiter, adeta Kova burcu için çalışacak. Bu süreçte Kovalar, iş, aşk ve sağlıkta tam anlamıyla zirveye çıkmayı başaracak.

YATIRIM VAR
Kovalar, 2013 yılında yeni yatırımlar yapacak. Geleceğe yönelik farlı düşünceler içine girecek. Yılın ikinci yarısı çevrenizle olan olumlu iletişiminiz, Kovalar için daha olumlu gelişmelere yol açacak. Bu olumlu etkiler siz Kovalar'a birçok yeni fırsatı beraberinde sunacak. Ancak tüm bu olumlu gelişmelere karşı, Kova burcunun dikkat etmesi gereken bir şey var. Kovalar, ani kararlardan kaçınmalı.

AŞK HAYATI
Aşkı arayan Kovalar, 2013'- te hayaline kavuşacak. Özellikle yılın son yarısında gerçek aşk kapınızı çalacak. Evliler ise Temmuz ve Ağustos'ta 2. baharını yaşayacak.

iŞ HAYATI
2013 Kovalar için mali yönden şansın arttığı bir yıl olacak. Yılın ikinci yarısında ise şans oyunu oynayın. Yeni iş kurmak isteyenler için iletişim sektörü çok uygun.

MODA
Asi kadın Kova, yeni yılda da kendine has tasarımları seçecek. Çekiciliğini, farklılıkla harmanlayacak. Erkekler ise yine maskülen.

SAĞLIK
2013 yılı Kova burcu için sağlık açısından hassas olduğu bir dönem olacak. Yılın ilk altı ayında ateşli hastalıklarla karşılaşabilirsiniz. Dikkat edin.

SEYAHAT
Kova burcu insanı her zaman sıradanlıktan uzak bir tatil yapmak ister. Bu yüzden 2013 yazında uzak adresler sizin mekanınız olacak.

BESLENME
Günlük beslenme programınıza dikkat edin. Mantar, salatalık, su teresi, muz, armut, karpuz, fasulye gibi faydalı besinleri sofranızdan eksik etmeyin.

KOVA BURCU ÜNLÜLERİ
Ajda Pekkan, Aylin Aslım, Aysel Gürel, Candan Erçetin, Ferzan Özpetek, Mehmet Ali Erbil, Tuncel Kurtiz, Paris Hilton, Alice Cooper, Aston Kutcher, Jennifer Aniston, Boris Pasternak, Bridged Fonda, Mozart, Charles Dickens, Christian Dior, Elijah Wood, Federico Fellini, Gene Hackman, Shakira, Justin Timberlake.

ÖZELLiKLERi
YÖNETİCİ GEZEGENİ: Uranüs
ELEMENTİ: Hava
NİTELİK: Sabit
UĞURLU SAYILARI: 1, 7, 9
GÜN: Çarşamba, Cumartesi
UĞURLU TAŞI: Ametist
RENK: Mavi, siyah, sarı
TAROT KARTI: Yıldız
HAYVAN: Büyük kuşlar
BİTKİ: Meyve ağaçları ve orkide
KIYMETLİ TAŞ: Cam, kalkedon
KIYMETLİ MADEN: Uranyum
İDEALİ: Başarı
ZAYIF NOKTASI: Kibir


AMAR BALADEVA