Fatih’te şüpheli çanta paniği

Fatih’in en işlek caddelerinden Fevzi Paşa'da kaldırım üzerinde unutulan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. İçinde bomba olabileceği ihtimalini değerlendiren bomba imha uzmanı, yaptığı incelemenin ardından çantanın boş olduğunu tespit etti.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2010, 00:00 Güncelleme 01 Temmuz 2010, 14:55
Fatih’te şüpheli çanta paniği

İÇİNDEKİLER

Olay, saat 23.00 sıralarında Fevzi Paşa Caddesi üzerindeki Karagümrük Stadı önünde meydana geldi. Kaldırım üzerine bırakılan şüpheli çanta vatandaşların dikkatini çekti. Şüpheli çantanın polise bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda asayiş ekibi geldi. Polisler şüpheli çantada bomba olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak tedbirlerini üst seviyeye çıkardı. Cadde her iki yönde de trafiğe kapatıldı. Polisler olay yerine güvenlik şeridi çekerek vatandaşların çantaya yaklaşmasına engel oldu. Olay yerine bomba imha uzmanı ekipler çağırıldı. Bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek kontrollü şekilde çantaya yaklaştı ve bazı incelemelerde bulundu.
Çantanın içinde patlayıcı olmadığını tespit eden bomba uzmanı, çantayı alarak kapsamlı inceleme yapmak için emniyete götürdü. Çantanın içinde bomba olmadığını öğrenen çevredekiler ise rahat bir nefes aldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.