Belediye başkanı kendini takmadı

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce, ruhsatsız kafeyi mühürletti. Mekanda belediye çalışanlarının düğünü olacağını öğrenince de işletmeyi açtırdı. Sonra da kafeye gidip çiftin nikahını kıydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2010 Güncelleme 28 Haziran 2010, 09:33
Belediye başkanı kendini takmadı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de CHP'li Güzelbahçe Belediyesi Başkanı, Mehmet İnce, mühürlettiği ruhsatsız mekanı, "hatır" için açtırınca, tartışmanın fitili ateşlendi. Belediyede çalıştıkları iddia edilen Serdar Güneş ile Ebru Aldemir evlenmeye karar verdi. Çift, düğün için aylar öncesinden S.U.'nun işlettiği kafeyi kiraladı. Düğün günü olan 26 Haziran 2010 tarihinde ise kafe, "ruhsatındaki eksiklikler" nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet İnce'nin talimatıyla mühürlenerek kapatıldı.

Hal böyle olunca da işletmedeki tüm organizasyonlar iptal edildi. Ancak Güneş ile Aldemir çifti için bir ayrıcalık yapıldı. İddiaya göre, mühürlü mekanda çiftin nikahını kıyacak olan Başkan İnce, zabıtaya talimat vererek ruhsatsız kafedeki mührün sökülmesini sağladı. Böylece mekan açılarak düğün için hazırlıklar yapıldı. Akşam saatlerinde ise diğer davetliler gibi Güzelbahçe Belediye Başkanı Mehmet İnce de önce kapattırıp sonra açtırdığı işletmeye gitti. İnce'nin gelmesiyle birlikte nikah işlemlerine geçildi.
Başkan İnce, çiftin nikahını kıydıktan sonra iddialara yanıt verdi. İnce, "Bu konuya belediyenin ilgili birimleri bakar. Burada gençlerin mutluluğu söz konusudur. Ben Belediye Başkanı olarak üzerime düşen görevi yaptım" dedi.

TAKVİM