'Seks insanları Tanrı'ya yakınlaştırır'!

Kama Sutra’nın Katolik sözcüsü olarak tanınan, Ksawery Knotz adlı Polonyalı bir rahip, cinsellik ve evlilikle ilgili verdiği vaazlarda iyi seks yapanların ödüllendirileceğini söylüyor.

Giriş Tarihi 25 Kasım 2009, 00:00 Güncelleme 25 Kasım 2009, 17:10
’Seks insanları Tanrı’ya yakınlaştırır’!

İÇİNDEKİLER

Polonyalı rahip Ksawery Knotz, cinsellik ve mutlu evlilikle ilgili verdiği vaazlarda iyi seks yapanları tanrının mükafatlandıracağını iddia ediyor. Katolik Kama Sutra'nın (Hint cinsellik klavuzu) başrahibi olarak adlandırılan rahip Ksawery Knotz, 2000 yılından beri verdiği vaazlarda, evli çiftlere mutlu bir cinsel yaşamın önemini anlatıyor ve taktikler veriyor. 43 yaşındaki rahip, en önemli amacını, "Evli çiftlere iyi ve mutlu bir cinsel yaşam için dua etmelerini öğütlemek. Çünkü seks insanların Tanrı'ya yakınlaşmalarını sağlayacak bir yoldur" diyerek anlatıyor.

'Tatmine zaman ayırın'

Bir din adamı olarak ele aldığı konular yadırganan Knotz, mutlu cinselliğin cennete gitmeye benzediğini yazıyor: "Evli çiftlerde cinsellikle ifadesini bulan aşk, insanı cennete yaklaştırır. Cinsel ilişki sırasında alınan haz ile ebedi yaşam arasında bağlantı vardır." "Erkekler, eşlerini tatmin etmek için zaman ayırmalıdır." diyen Knotz, yeminli bir papazın cinsellik hakkında nasıl bu kadar çok konuşuyor olabileceğine şaşıran dini çevrelere "İyi bir kardiyolog olmak için enfarktüs geçirmek gerekmez." sözleriyle yanıt veriyor.


MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

İRAN'DA EŞ DEĞİŞTİREN 12 ÇİFTE GÖZALTI

DEKOLTELER DUDAK UÇUKLATIYOR

DİZİ AŞKLARI GERÇEK OLDU

ÜNLÜLER BİKİNİLİ

GECEKONDUDAN ÇIKAN YILDIZLAR

ACEMİLİK POZLARI

RAHAT VE SEKSİ

SON 15 YILIN EN İYİ FİLMLERİ