Zirveye ortak Olcan

Trabzonspor, Karadeniz derbisinde Orduspor 'u deplasmanında 61. dakikada Mark Janko ve 82'de Olcan Adın'ın golüyle devirerek zirveye daha da yaklaştı. 2. yarıda oyuna giren Olcan 1 gol, 1 asistle yıldızlaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2012 Güncelleme 20 Kasım 2012, 02:02
Zirveye ortak Olcan

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor sonunda deplasmanda güldü! Bordo-Mavililer, Orduspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek bu sezon deplasmandaki galibiyet hasretine son verdi.

2011'DEN BERİ KAYBETMİYORDU
Karadeniz derbisinde gülen Bordo-Mavililer, 2011 yılının Aralık ayından beri evinde kaybetmeyen rakibini de yenmiş oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi Orduspor'un ataklarını izledik. Rakibini karşı daha baskın oynayan Mor-Beyazlılar gol bulamayınca ilk yarı golsüz sonuçlandı. İkinci yarıda ise adeta canlanan bir Trabzonspor izledik.

OLCAN GİRDİ GALİBİYET GELDİ
Olcan Adın'ın ikinci yarıda oyuna girmesiyle hareketlenen Bordo-Mavililer'de Janko'nun 55. dakikadaki kafa vuruşu direkten döndü. Trabzon'un aradığı gol 61. dakikada geldi. Olcan'ın sol kanattan müthiş getirdiği topta yaptığı ortayı Mark Janko kafayla ağlara gönderdi. 78'de ise bu kez Stancu ile Orduspor sevindi.

FARKI 3 PUANA İNDİRDİ
Şamil' in pasında Rumen oyuncunun şık vuruşu eşitliği getirdi (1-1). Trabzon golün şokunu üzerinden attıktan sonra 82'de günün başarılı ismi Olcan ile bir kez daha sevindi ve kazanarak zirveyle arasındaki puan farkını da 3'e indirdi.

O DA SONRADAN GİRDİ
Trabzonspor'da dün oyuna sonradan giren oyuncular büyük katkı sağladı. Olcan Adın'ın attığı kafa golünde ortayı yapan tecrübeli isimlerden Halil Altıntop'tu.

TRABZON'UN ONURU!
Trabzon deplasmanda çok önemli bir galibiyete imza atarken kalesinde devleşen Onur Recep Kıvrak'tı... Genç eldiven galibiyete büyük katkı sağladı.